Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

ΜΑΣ ΨΗΦΙΟΠΟΙΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ


Ακόμα και η μεγάλη φαντασια των ελεγκτών της πληροφορίας δεν θα μπορούσε να διανοηθεί το ότι έχουν βρεθεί σε μια κατάσταση να μας μιλούν για μια μεγάλη πανδημία στην οποία στο μόνο που αναφέρονται είναι τα κρούσματα αντι για θανάτους. Και μάλιστα στα ποσοστιαία ελάχιστα κρούσματα συμπεριλαμβάνουν και ανθρώπους που δεν έχει επηρεαστεί καθόλου η ζωή τους, παρα μονο έχουν βγει θετικοί σε ένα αμφισβητήσιμο τεστ.

Το θέμα είναι όμως ότι εν μέσω αφηγήματος κοροϊδοϊού και φιμώτρων η Microsoft έρχεται να κάνει τη μεγαλύτερη επένδυση όλων των εποχών για την Ελλάδα με 1 δις. Σκοπός τους να δημιουργήσουν μια Δαιδαλώδη υπηρεσία, το cloud, ένα τεράστια “κέντρο δεδομένων” που θα περιέχει στοιχεία του δημοσίου και των πολιτών δείχνοντας ξεκάθαρα πως επιθυμούν να βάλουν τις βάσεις για την ψηφιακή χούντα του “Mεγάλου Αδελφού” που ονειρεύονται.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.