Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

ΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ “ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗ” ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΒΙΝΤΕΟ

Να ενώσουν τα κομμάτια που παζλ που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης απόπειρας δολοφονίας κατά του δημοσιογράφου, Στέφανου Χίου έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια επιχειρούν τα τελευταία 24ωρα οι Αρχές.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στην πρώτη του κατάθεση ο Στέφανος Χίος στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές για την αποκαλυπτική του δημοσιογραφία και τα ρεπορτάζ που δημοσιεύονταν στην εφημερίδα του, απειλές οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν καταγεγραμμένες σε ηχογραφημένες συνομιλίες.




Όπως είπε ο δημοσιογράφος που τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/7) δέχθηκε δύο σφαίρες έξω από το σπίτι του, τελευταία λάμβανε και ο ίδιος μέτρα, αφού νοίκιαζε διαφορετικά οχήματα προκειμένου να μην μετακινείται με το ίδιο όχημα.

Πλέον στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται (4 βίντεο και 30 εικόνες) που είχε στη διάθεσή του ο ιστότοπος του Στέφανου Χίου που σχετίζονται την δολοφονική επίθεση σε βάρος του δημοσιογράφο. Σύμφωνα με την κατάθεση του Στέφανου Χίου ο δράστης της επίθεσης ήταν χαμηλού αναστήματος και με σχιστά μάτια.

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Χίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ σε δωμάτιο της θωρακοχειρουργικής κλινικής.

Την ίδια ώρα ένα νέο βίντεο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ και της Ράνιας Παπαδοπούλου αποτυπώνει καρέ καρέ την δολοφονική επίθεση:




makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.