Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν περίεργοι τίτλοι και δημοσιεύματα για τον π. Ευάγγελο Παπανικολάου. Έναν απο του λίγους ιερείς που έχουμε όπου με τον δυνατό του λόγο, την πλούσια μόρφωσή του και την Ελληνική ορθόδοξη ψυχή του, μας δίνει δύναμη και μας εμψυχώνει.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν ανυπόστατοι τίτλοι και χαρακτηρισμοί για τον π. Ευάγγελο Παπανικολάου. Αναφέρουν ότι Τούρκοι άκουσαν απόσπασμα από ομιλία του, ότι ο π. Ευάγγελος παίρνει το μέρος των Τούρκων κι ότι χαιρετίζει τη κίνηση τους στο να μετατρέψουν την Αγιά Σοφία σε τζαμί..!!

Για του Τούρκους δε χρειάζεται να πούμε τίποτα, γιατί γνωρίζουν άλλη ιστορία και δεν καταλαβαίνουν τα λόγια του πάτερ.. Εντύπωση όμως μας κάνει η διαπίστωση πως οι Τούρκοι παρακολουθούν ομιλίες ορθόδοξων ιερέων..!!
 Μεγαλύτερη εντύπωση όμως μας κάνει που ελληνικές σελίδες αναπαράγουν την είδηση με περίεργους τίτλους για τον π. Ευάγγελο, χωρίς να έχουν ακούσει ολόκληρη την ομιλία και χωρίς να γνωρίζουν από ιστορία από ότι φαίνεται, γιατί στο απόσπασμα δε λέει τίποτα παραπάνω από ιστορικά και πνευματικά γεγονότα που έχουν ειπωθεί και από μεγάλους αγίους μας όπως ο Πατροκοσμάς.




Δείτε το απόσπασμα από μία από τις πηγές που κυκλοφορεί:



Δείτε εδώ ολόκληρη την ομιλία του π.Ευάγγελου, για να βγάλετε συμπεράσματα:


Δείτε άλλες ομιλίες και βίντεο του π. Ευάγγελου:


Μπορείτε να βρείτε πολλές συγκλονιστικές και όμορφες ομιλίες του π. Ευάγγελου στο Youtube.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.