Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Το τουρκικό ναυτικό με μήνυμα του δηλώνει ότι κάνει κουμάντο στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο!

Η Τουρκία με μήνυμα που εκπέμπεται διαρκώς προς όλους τους ναυτιλομένους, καλεί όποιο πλοίο αντιμετωπίζει πρόβλημα ή βρίσκεται σε κίνδυνο, στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο, να καλεί άμεσα το τουρκικό ναυτικό!

Το μήνυμα επαναλαμβάνεται διαρκώς και λέει:


“This is Turkish Navy, Turkish navy maintenance watch on channel 16 continuously and have permanent presence in aEGEAN Sea and Eastern Meditteranean .If any merchant ship or fishing boat need assistance it is kindly requested to contact”.



Το μήνυμα το λαμβάνουν πλέον εμπορικά πλοία και αλιευτικά. Να υπενθυμίσουμε ότι δεκάδες τουρκικά αλιευτικά πλέουν μέρες τώρα στο Αιγαίο. Ίσως κάποιο απ΄ αυτά να ανταποκριθεί στην κλήση του τουρκικού ναυτικού ,έχοντας δήθεν πρόβλημα.

Το μήνυμα είναι μια ακόμη προσπάθεια της Τουρκίας να εμφανιστεί ως η χώρα που ελέγχει την περιοχή!

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.