Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Προγραμματισμένο χάος (PlannedChaos) ;; - Οι πόλεις της Αμερικής γίνονται πολεμικη ζώνη μέσα σε μια νύχτα

Plandemic Stage 2: Προγραμματισμένο χάος (PlannedChaos) - Οι πόλεις της Αμερικής γίνονται πολεμικη ζώνη μέσα σε μια νύχτα

Καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες αρχίζουν να ανοίγουν τις πολιτείες τους από το Coronavirus Plandemic και ξεκινούν τη θερινή περίοδο, μια νέα κρίση κυριαρχεί τώρα στον κύκλο ειδήσεων: οι αντιδράσεις στον φρικτό θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεάπολη στα χέρια της αστυνομίας.



Τα γεγονότα εκτυλίσσονται γρήγορα τώρα, καθώς οι διαδηλώσεις έχουν εξαπλωθεί από τη Μινεάπολη σε σχεδόν όλες τις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ, κάτι που πιθανότατα δεν έχουν δει στις ΗΠΑ από τις ταραχές των αγώνων της δεκαετίας του 1960.

{Λεζάντα εικόνας: Τα μέλη της Εθνικής Φρουράς βρίσκονται κοντά σε διαδηλωτές που διαδηλώνουν ενάντια στο θάνατο στην αστυνομική κράτηση της Αφρικής-Αμερικής Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεάπολη, στη Μινεάπολη, Μινεσότα, ΗΠΑ, στις 29 Μαΐου 2020. REUTERS / Lucas Jackson ( Πηγή εικόνας .)}

Ακόμη και χθες ο Λευκός Οίκος κλειδώθηκε για λίγο, τόσο ισχυρές ήταν οι διαμαρτυρίες.

Ο κυβερνήτης της Μινεσότα έχει πλέον «κινητοποιήσει» πλήρως την Εθνική Φρουρά, μια δύναμη άνω των 13.000, στη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην ιστορία του κράτους, και εάν η βία συνεχιστεί στις ΗΠΑ, πιθανότατα μπορούμε να αναμένουμε παρόμοιες εξελίξεις και σε άλλες πολιτείες.

Πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό;

Πρώτον, πρέπει να υπενθυμίσουμε στους εαυτούς μας ότι τα εταιρικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ελέγχονται από μερικούς κύριους ηγέτες και περιστρέφουν την αφήγηση που θέλουν να εξαπλωθεί στο αμερικανικό κοινό. Οι παγκοσμιοποιητές χρειάζονται μια κρίση για να δημιουργήσουν την προγραμματισμένη απάντηση για να μπορέσουν να εισαγάγουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη τους , την οποία έχουμε αναφέρει προηγουμένως ότι δεν είναι πλέον «Θεωρία Συνωμοσίας», καθώς τα σχέδια έχουν πλέον δημοσιευτεί στο Διαδίκτυο .

Εάν δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμα την ταινία, Out of the Shadows , κάντε το. Πρόκειται για μια επίκαιρη ταινία για τους αιώνες, και σε αυτήν θα μάθετε για την Επιχείρηση Mockingbird της CIA που αναπτύχθηκε τη δεκαετία του 1940 μετά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο για να ελέγξει τα μυαλά και τις αξίες των Αμερικανών μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Γνωρίζουμε τώρα ότι οι διαμαρτυρίες και οι ταραχές που έγιναν στη Μινεάπολη, οι οποίες ήταν σχετικά ειρηνικές την πρώτη ή δύο νύχτες, προκαλούνται από ανθρώπους που έρχονται στην πολιτεία από έξω.

Στη συνέντευξη Τύπου του σήμερα το πρωί (Σάββατο 30 Μαΐου) ο κυβερνήτης της Μινεσότα Τιμ Walz δήλωσε:
Δεν πρόκειται πλέον για τον Τζορτζ Φλόιντ ή για την αντιμετώπιση των ανισοτήτων. Πρόκειται για μια οργανωμένη επίθεση που αποσκοπεί στην αποσταθεροποίηση της κοινωνίας των πολιτών.

Υπολογίζουν ότι το 80% των διαδηλωτών είναι εκτός πολιτείας της Μινεσότα.

Ο κυβερνήτης Walz ισχυρίζεται ότι χρησιμοποίησε την ανίχνευση επαφών, με την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται για το COVID-19, για να καθορίσει ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που έρχονται από έξω από την πολιτεία:

Καθώς κάναμε συλλήψεις, κάναμε εντοπισμό επαφών παρόμοιο με αυτό που κάναμε για τον COVID. Για να προσδιορίσουμε με ποιους συναναστρέφονται, ποιες πλατφόρμες χρησιμοποιούν.

Όπως αναμένεται, οι φερόμενες ομάδες που εισέρχονται στη πολιτεία αποδίδονται σε διαφορετικές ομάδες, με βάση την κομματική πολιτική.

Ο Πρόεδρος Τραμπ έγραψε:
Είναι η ΑΝΤΙΦΑ και η Ριζοσπαστική Αριστερά. Μην κατηγορείτε τους άλλους!
ενώ ο κυβερνήτης Walz είπε:
Έχουμε δει πράγματα όπως η λευκή υπεροχή…
Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Δεν πρόκειται πλέον για τον George Floyd. Υπάρχει ένας μεγαλύτερος σκοπός σε αυτό, και προφανώς σχεδιάστηκε.


Ο Adam Dick, που γράφει για το Ινστιτούτο Ron Paul σε ένα άρθρο με τίτλο « Διαδηλωτές, Ταραχοποιοί, Λάτρηδες και Επαναστάτες, Να Γνωρίζετε ότι Υπάρχουν Κυβερνητικοί Πράκτορες Ανάμεσά σας », δήλωσε:
Με διαμαρτυρίες, ταραχές, λεηλασίες και επαναστατικές πράξεις που αυξάνονται τις τελευταίες ημέρες σε ολόκληρη τη χώρα, ακολουθούν μερικές πληροφορίες για τους συμμετέχοντες σε αυτές τις δραστηριότητες που πρέπει να θυμάστε: Υπάρχουν πιθανώς κυβερνητικοί πράκτορες ανάμεσά σας.

Αυτοί οι κυβερνητικοί πράκτορες είναι μυστικοί και συμμετέχουν στις δραστηριότητες μαζί σας. Ο ρόλος τους μπορεί να είναι, να καταγράφουν ονόματα και να ενημερώνουν για δραστηριότητες. Ο ρόλος τους μπορεί να είναι, να ενεργούν ως προκλητικοί, επιδιώκοντας να σας οδηγήσουν και άλλους να κάνουν ή να πουν συγκεκριμένα πράγματα. Ο ρόλος τους μπορεί να είναι, να κάνουν συλλήψεις.

Τα λόγια του Αδάμ φαίνεται να είναι ακριβή, καθώς μια κάμερα κινητού τηλεφώνου έπιασε έναν άντρα που φορούσε μάσκα αερίου ελέγχου ταραχών με απλά ρούχα που έσπασε το παράθυρο ενός καταστήματος Autozone, το οποίο αργότερα έκαψε:


Καθώς το βίντεο έγινε viral, ορισμένοι αναγνώρισαν τον άνδρα ως αστυνομικό του Αγίου Παύλου Jacob Pederson.

Το αστυνομικό τμήμα το αρνήθηκε και τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να δυσφημίσουν την ιστορία, αλλά μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι η πρώην σύζυγός του ήρθε μπροστά και είπε ότι αναγνώρισε όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και την αναπνευστική συσκευή και τα γάντια που φορούσε. ( Πηγή .)

Ο Adam Dick συνεχίζει να γράφει για ένα από τα βίντεο που παρακολούθησε στο διαδίκτυο :


Κοίταξα μια ανάρτηση της Παρασκευής στο Twitter από τον δημοσιογράφο Luke Rudkowski. Το tweet του Rudkowski περιλαμβάνει ένα βίντεο κλιπ στο οποίο ένας ένστολος αστυνομικός ανήκει σε μια ομάδα ανθρώπων, πολλοί από τους οποίους φαίνεται να μην είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον αστυνομικό. Ο αστυνομικός κάνει κάποια σωματική κακοποίηση, ειδικά σε ένα άτομο που προσπαθεί να συγκρατήσει, και λαμβάνει κάποια σωματική κακοποίηση επίσης από πολλά άτομα στο πλήθος. Φαίνεται ότι ο αστυνομικός μπορεί να είναι στα πρόθυρα υπερβολικής ισχύος και σοβαρού τραυματισμού. Πράγματι, μοιάζει με μια κατάσταση όπου μπορεί να βγάλει ένα όπλο για να προστατευθεί.

Στο τελευταίο μέρος του βίντεο, ένα ακόμη άτομο σπεύδει στην περιοχή της σύγκρουσης και φαίνεται να ασχολείται με τσακωμό με τον αστυνομικό, τραβώντας τον αστυνομικό έξω από την περιοχή και ακόμη και κυνηγώντας τον αστυνομικό. Τουλάχιστον έτσι φαινόταν την πρώτη φορά που παρακολούθησα το βίντεο.

Κάτι έμοιαζε για το πώς αλληλεπίδρασαν οι δύο άνδρες στο τελευταίο μέρος του βίντεο, οπότε παρακολούθησα μερικές ακόμη φορές.

Παρακολουθώντας το βίντεο ξανά και ξανά, μοιάζει όλο και περισσότερο με τον άντρα που φάνηκε να μπαίνει για να τσακωθεί με τον αστυνομικό τραβώντας τον αστυνομικό από τη μάχη, όπως μπορεί να κάνει ένας φίλος ή συνάδελφος, ενώ ίσως κάνει πως τσακ΄νεται για να διασφαλιστεί ότι η φυγή του. Πράγματι, στο τέλος του βίντεο κλιπ, μετά από μερικές προβολές, σίγουρα φαίνεται ότι κανένας άνθρωπος δεν κυνηγάει τον άλλο. Αντ 'αυτού, μόλις ξεφύγει από τον κίνδυνο που είχε αντιμετωπίσει ο αστυνομικός, και οι δύο άντρες φαίνεται να ξεκινούν μαζί.

Φαίνεται αδύνατο να είμαστε σίγουροι απλώς από το βλέμμα του βίντεο κλιπ, αλλά αυτό που φαίνεται να συμβαίνει εδώ είναι ένας μυστικός αστυνομικός, που φαίνεται ως μέλος της διαμαρτυρίας, ταραχοποιός ή οτιδήποτε μπήκε για να σώσει τον αστυνομικό ή για να αποτρέψει περαιτέρω κλιμάκωση της σύγκρουσης.

Οι μυστικοί κυβερνητικοί πράκτορες είναι εκεί έξω και δεν είναι εκεί μόνο για να προστατεύσουν τη στολή των αστυνομικών. Βρίσκονται επίσης εκεί για σκοπούς συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης και της αποτροπής των διαδηλωτών, των ταραχών, των λεηλατών ή των επαναστατών, καθώς και οι δύο να προκαλούν τους ανθρώπους να διαπράξουν εγκλήματα και να κάνουν συλλήψεις.


Ποια θα είναι η κυβερνητική αντίδραση;

Βλέπουμε τώρα πρωτοφανή γεγονότα να εκτυλίσσονται πολύ γρήγορα μπροστά στα μάτια μας, καθώς ο κόσμος μας αλλάζει γρήγορα. Όπως έχω σημειώσει σε προηγούμενα άρθρα, μπορείτε να πετάξετε τον όρο «Θεωρία συνωμοσίας» τώρα, επειδή ζούμε μέσα από αυτό, και είναι προφανές ότι για αυτά τα γεγονότα να συμβούν όσο γρήγορα είναι, υπάρχει ένα σχέδιο στη θέση του .


Το μόνο ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί σε αυτό το σημείο, είναι ποια είναι η επόμενη κίνηση των παγκοσμιοποιητών, ή αυτό που πολλοί άνθρωποι αποκαλούν «Deep State;»

Επειδή κάθε φορά που δημιουργούν μια κρίση, διαθέτουν μια προγραμματισμένη λύση για την καταπολέμηση του φόβου που παρουσιάζει η κρίση, όλα στο όνομα της διατήρησης όλων «ασφαλών».

Έτσι, καθώς κοιτάτε την προπαγάνδα που δημιουργούν τα ελεγχόμενα μέσα, μην πέσετε στην παγίδα να σκεφτείτε ότι οι φυλετικές διαιρέσεις και ανισότητες είναι το βασικό ζήτημα εδώ. Έχουν πιθανώς έναν πολύ μεγαλύτερο στόχο στο μυαλό εδώ για να εγκαινιάσουν αυτήν την «Νέα Παγκόσμια Τάξη».

Μέχρι τώρα, όλες οι διαμαρτυρίες που έχουμε δει από τότε που ξεκίνησε η κατάσταση του κοραναϊού ήταν σε μεγάλο βαθμό μεταξύ των λευκών Αμερικανών μεσαίας τάξης, όπως η διαμαρτυρία στις πρωτεύουσες της πολιτείας, οι οικογένειες του σπιτιού που πηγαίνουν σε πάρκα που υποτίθεται ότι είναι κλειστά για να διαμαρτυρηθούν, οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων αψηφούν παραγγελίες και άνοιγμα των καταστημάτων τους κ.λπ.

Μέχρι αυτήν την εβδομάδα, δεν έχουμε δει πολλές διαμαρτυρίες στα φτωχότερα τμήματα των μεγάλων πόλεων, όπου ζουν η συντριπτική πλειοψηφία των μειονοτήτων. Θα μπορούσε να οφείλεται στο γεγονός ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να κρατήσει τους πάντες σιωπηλούς δίνοντας ελέγχους ερεθίσματος, αυξάνοντας τα επιδόματα ανεργίας και άλλα πράγματα για να κρατήσει όλους ήσυχους και πρόθυμους να υπομείνουν τα μειονεκτήματα;

Αλλά τώρα αυτό έχει αλλάξει σχεδόν κυριολεκτικά μέσα σε μια νύχτα, και πρέπει να ρωτήσουμε, γιατί;

Δεν πρόκειται πλέον για τον βίαιο θάνατο ενός μαύρου, όσο φρικτό κι αν ήταν. Και μήπως εκείνοι στις πόλεις μπαίνουν σε παγίδα συμμετέχοντας σε αυτές τις ταραχές;


Η Εθνική Φρουρά καλείται ήδη σε ορισμένες πολιτείες, και υπάρχει συζήτηση ότι εάν αυτό δεν αρκεί για να εξαλείψει τη βία, θα μπορούσε να εμπλακεί ο στρατός. Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν επίσης εξετάσει τις ταραχές και τους έχουν καταδικάσει δηλώνοντας ότι «Οι διαδικασίες πρέπει να αλλάξουν».

Ο Αρχηγός των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ζήτησε από τις αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών να λάβουν «σοβαρή δράση» για να σταματήσουν οι δολοφονίες αστυνομικών-αμερικανών αθώων μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ. ( Πηγή .)

Ένας αστυνομικός χώρος στη Μινεάπολη έχει ήδη καεί. Θα μπορούσε όλα αυτά να είναι ένα προοίμιο για τη στρατιωτικοποίηση των πόλεών μας, με πιθανή συμμετοχή του ΟΗΕ;

Πριν από μερικές εβδομάδες, αναφέραμε ότι το κυβερνητικό πρόγραμμα Operation Warp Speed , το οποίο ξοδεύει Δισεκατομμύρια δολάρια για να παρακολουθήσει γρήγορα ένα εμβόλιο COVID, διευθύνεται από έναν στρατιωτικό στρατηγό, στρατηγό Gustave Perna, και ότι μόλις το εμβόλιο είναι έτοιμο, θα αναπτυχθεί από τον στρατό.


Έχω επίσης γράψει προηγουμένως ότι νομίζω ότι δεν θα συμβεί η ιδέα ενός εθνικού υποχρεωτικού εμβολίου COVID, δεδομένου ότι σχεδόν το 30 τοις εκατό των ενηλίκων που ερωτήθηκαν δήλωσαν ότι δεν θα το έκαναν, και δεδομένου ότι σήμερα λιγότερο από 50% του ενήλικου πληθυσμού λαμβάνει το εμβόλιο της γρίπης.

Η αντίσταση θα ήταν πιθανώς πολύ υψηλή, και αυτή είναι μια μάχη που θα πραγματοποιηθεί σε επίπεδο πολιτείας, όπου υπάρχουν ήδη υποχρεωτικοί νόμοι εμβολιασμού στα βιβλία για παιδιά, ως προϋπόθεση για τη δημόσια εκπαίδευση.

Έτσι, το πιο πιθανό σενάριο που πιθανότατα θα συνέβαινε, είναι ότι οι περισσότερες κυβερνητικές υπηρεσίες, όπως η δημόσια εκπαίδευση, η δημόσια στέγαση, η υγειονομική περίθαλψη, τα γκουπόνια τροφίμων κ.λπ. Το εμβόλιο δεν θα είναι πλέον σε θέση να χρησιμοποιήσει αυτές τις δωρεάν δημόσιες υπηρεσίες, οι οποίες μέχρι τότε θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν ακόμη και το «Καθολικό βασικό εισόδημα», το οποίο ορισμένοι πιστεύουν ότι οι τρέχοντες έλεγχοι διέγερσης αποτελούν προοίμιο.

Και ποιος θα επηρεάσει περισσότερο αυτό;

Οι ίδιοι άνθρωποι που εκπροσωπούνται από αυτούς που σήμερα βγαίνουν στους δρόμους διαμαρτύρονται για τις φυλετικές ανισότητες, κυρίως τις φτωχές μειονότητες σήμερα που είναι ως επί το πλείστον άνεργοι και που δεν μπορούν να πουν «όχι» και αντ 'αυτού επιλέγουν ιδιωτική εκπαίδευση, ιδιωτική υγειονομική περίθαλψη κ.λπ.

Και θυμηθείτε, ο Δρ Judy Mikovits και ο Δρ Sherri Tenpenny, και οι δύο έχουν πει ότι το εμβόλιο COVID θα μπορούσε εύκολα να σκοτώσει 50 εκατομμύρια ανθρώπους και να τραυματίσει σοβαρά πολλούς περισσότερους που θα επιθυμούσαν να είχαν πεθάνει και να εξαρτώνται από το ιατρικό σύστημα για το υπόλοιπο η ζωή τους.


Ποια θα είναι η αντίδραση της κυβέρνησης σε αυτές τις ταραχές που εξαπλώνονται τόσο γρήγορα σε όλες τις ΗΠΑ εξακολουθεί να κάνει εικασίες σε αυτό το σημείο. Το γράφω αυτό το Σάββατο απόγευμα, 30 Μαΐου, και υπάρχουν φόβοι ότι οι ταραχές θα αυξηθούν και θα γίνουν ακόμη χειρότερες απόψε, οπότε η κατάσταση αλλάζει πολύ γρήγορα και είναι πολύ ρευστή.

Αλλά ας σκεφτούμε τι γνωρίζουμε ήδη σχετικά με τους παγκοσμιοποιητές και την ατζέντα τους για μια «Νέα Παγκόσμια Τάξη».

Θέλουν να μειωθεί ο πληθυσμός - αυτό δεν είναι μυστικό. Ο Μπιλ Γκέιτς και άλλοι που ανοίγουν το δρόμο προς αυτόν τον «γενναίο νέο κόσμο» έχουν πολύ ισχυρούς δεσμούς με το κίνημα ευγονικής, το οποίο επιδιώκει να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό, κυρίως μέσω του ιατρικού συστήματος, καθώς η «επιστήμη» πίσω από το σημερινό ιατρικό σύστημα είναι σε μεγάλο βαθμό με βάση την ευγονική, παρόλο που η πραγματική λέξη «ευγενική» δεν ευνοήθηκε κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.


Οι άνθρωποι που στοχεύουν συνήθως στη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού είναι οι ηλικιωμένοι και οι αδύναμοι, και οι νέοι που είναι σε ηλικία τεκνοποίησης, ιδιαίτερα οι φτωχοί.

Εάν δεν το έχετε προσέξει, το Στάδιο 1 της Πανδημίας έκανε μια αρκετά «καλή» δουλειά για να μειώσει τον άρρωστο ηλικιωμένο πληθυσμό της Αμερικής, καθώς τα θύματα ήταν συντριπτικά στα γηροκομεία της Αμερικής και στις βοηθητικές εγκαταστάσεις διαβίωσης.

Σε ένα σημείο γύρω στα μέσα Μαρτίου, το CDC ανέφερε ότι περίπου το 80% των θανάτων από COVID ήταν σε γηροκομεία. Σήμερα εκτιμούν ότι το ποσοστό αυτό είναι περίπου το ένα τρίτο, αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι όταν η ομοσπονδιακή χρηματοδότηση ξεκίνησε για θεραπείες COVID, σχεδόν οποιοσδήποτε έφτασε στο νοσοκομείο θεωρήθηκε ασθενής COVID και υπήρξαν ακόμη και πρόσφατες αναφορές ότι άνθρωποι που πεθαίνουν στα αυτοκινητιστικά ατυχήματα χαρακτηρίζονται ως θάνατοι COVID, έτσι ώστε να μπορούν να αποζημιωθούν για έξοδα.

Αλλά μας είπαν ότι αυτός ο ιός COVID δεν επηρέασε πολύ τα παιδιά.


Αυτό είναι λοιπόν το σχέδιο για το Στάδιο 2; Θα δούμε εκτεταμένους τραυματισμούς εξαιτίας ιατρικών προϊόντων όπως εμβόλια στα οποία τα νεαρά κορίτσια γίνονται στείρα, όπως συμβαίνει τώρα με το εμβόλιο του ιού Gardasil; Και θα υπάρξουν μαζικά θύματα λόγω ιατρικών προϊόντων όπως εμβόλια, τα οποία πιθανώς θα κατηγορηθούν για ένα «δεύτερο κύμα» του ιού COVID, προκαλώντας ακόμη περισσότερες ιατρικές παρεμβάσεις όπως τα εμβόλια;

Είναι όλα εικασίες σε αυτό το σημείο, αλλά τα πράγματα κινούνται γρήγορα, και οι άνθρωποι πρέπει να ξυπνήσουν και να καταλάβουν ότι υπάρχει μια ατζέντα εδώ, και αυτό που παρακολουθούμε να ξεδιπλώνεται στις αμερικανικές πόλεις τις τελευταίες δύο ημέρες δεν έχει καμία σχέση με τον τραγικό θάνατο ενός νεαρού μαύρου.

Θα μπορούσαν να υπάρχουν μεγαλύτερα, πολύ μεγαλύτερα προβλήματα για να ανησυχείτε και να αρχίσετε να προετοιμάζεστε για ένα κίνημα αντίστασης.

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.