Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης. Σημεία των καιρών, Αποκαλύψεις, Το θαύμα του Αϊ Γιώργη! (Βίντεο)

Κάποια στιγμή και εν μέσω καραντίνας έπεσα πάνω σε ένα βίντεο του Γέροντα Νεκταρίου, από τότε δεν μπορώ να σταματήσω να τα βλέπω, κάθε μέρα θα δω από ένα έως δύο καινούργια του video, ευτυχώς για μένα έχει πάρα πολλά βίντεο ανεβασμένα στο κανάλι του "Γέροντας Νεκτάριος" στο YouTube. Έτσι δεν έχασα ευκαιρία και επισκέφτηκα το μοναστήρι του και ο γέροντας μου έκανε τη χάρη να φτιάξουμε και ένα βίντεο.
εύχομαι από καρδιάς να βοηθηθείτε και εσείς όσο και εγώ βοηθήθηκα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, και να γεμίσει η καρδιά σας από Χριστό! Το παρακάτω νούμερο είναι το στίγμα στον χάρτη ώστε να σας πάει το GPS κατευθείαν στο μοναστήρι! 38.455099,21.914838 Απλά κάντε το επικόλληση στην γραμμή που ζητάει διεύθυνση στο GPS και αμέσως θα σας χαράξει τον δρόμο για το μοναστήρι από όπου και να βρίσκεστε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.