Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Για όσους δεν πρόλαβαν να δούν την χτεσινή εκπομπή στο κανάλι της Κυπρου με τον Μ. Μόρφου πατήστε εδώ

Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα που κατάφερε να αποκτήσει φανατικούς υποστηρικτές αλλά και φανατικούς εχθρούς, έρχεται στην εκπομπή «24 ΩΡΕΣ» του ALPHA Κύπρου σε μία εφ’ ολης της ύλης συνέντευξη. Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και η ομάδα του συναντούν στην Ευρύχου τον
Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο ή κατά κόσμον Όμηρο Μασούρα, ο οποίος δίνει απαντήσεις για όλα όσα ανέφερε στο πρόσφατο παρελθόν για την ομοφυλοφιλία, τα «σαρκικά αμαρτήματα» και τον κορωνοϊό. Ταυτόχρονα αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του, μιλά για τα παιδικά του βιώματα αλλά και την τραγική ιστορία που έζησε και καθόρισε εν πολλοίς το δρόμο που ακολούθησε στη ζωή του. Την ίδια στιγμή, ο Μητροπολίτης Μόρφου αναφέρεται με λεπτομέρεια στις συναντήσεις που είχε στο παρελθόν με τους Αγίους Πορφύριο, Παΐσιο και Ιάκωβο Τσαλίκη και όσα προφητικά, όπως αναφέρει, του είχαν αποκαλύψει. Για πρώτη φορά τοποθετείται και για το θέμα του Παγκρατίου Μερακλή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.