Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Κορονοϊός: Μεταξύ αλήθειας και μυθοπλασίας, ο Γ. Ρωμανός ασκεί κριτική για τη διαχείριση της κρίσης.Τσιόδρας: Τι έλεγε τον Ιανουάριο για τον ιό;; Για πιο λόγο άργησαν τα μέτρα να παρθούν εφ όσων άλλαξε η γνώμη;;; Βίντεο

Πριν μερικές ημέρες δημοσιεύσαμε ενυπόγραφο άρθρο του συγγραφέα-ιστορικού ερευνητή αλλά και ιατρού Γιώργου Ρωμανού, με τον τίτλο “Κορωνοϊός: “Ανεπάρκεια, ψεύδη, ευθύνες. Οι αποδείξεις”.
Με το άρθρο του ο κ. Ρωμανός έθετε ερωτήματα και ασκούσε κριτική για την διαχείριση της κρίσης με τον κορονοϊό. Κριτική η οποία σε ορισμένα σημεία ήταν σκληρή.

Ο κ.Γιώργος Ρωμανός, μιλά στο Militaire.gr για τον κορονοϊό και εξηγεί ποιες είναι οι ενστάσεις του. Η κριτική του και στην τηλεοπτική του συνέντευξη παραμένει σκληρή. Τα συμπεράσματα δικά σας.


Διαβάστε την συνέντευξη του κ. Τσιόδρα στις 22 Ιανουαρίου 2020 στο iatronet:
Σωτήρης Τσιόδρας: Πόσο απειλητικός είναι ο νέος κοροναϊός της Κίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.