Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Μεσολόγγι: Δικογραφία για τη διαμαρτυρία στην Πύλη και την…. παράταξη των οχημάτων του δήμου

Το χθεσινοβραδινό σκηνικό στο Μεσολόγγι με την αιφνίδια διαμαρτυρία στην Πύλη για την αποτροπή μεταφοράς μεταναστών προκάλεσε «πονοκέφαλο» και στην τοπική αστυνομία.


Προεξάρχοντος του δημάρχου Κώστα Λύρου συγκεντρώθηκαν 150 περίπου άτομα ενώ 10 περίπου οχήματα του δήμου (απορριμματοφόρα και άλλα ) παρατάχθηκαν για να εμποδίσουν τυχόν διέλευση μεταναστών η οποία πάντως δεν ήταν για… χθες προγραμματισμένη.




Ακολούθησε μάλιστα και ένταση έξω από το ξενοδοχείο- που υποτίθεται πως θα δεχόταν τους μετανάστες- όπου προκλήθηκαν φθορές από βανδαλισμούς και κροτίδες. Όλα αυτά εν μέσω καραντίνας με όποιους κινδύνους αυτό συνεπάγεται για τη δημόσια Υγεία .

Αναμενόμενο λοιπόν ήταν η Αστυνομία να κινηθεί αυτεπάγγελτα και να σχηματίσει δικογραφία για παρακώλυση συγκοινωνίας την οποία και θα διαβιβάσει στην Εισαγγελία Μεσολογγίου η οποία αναμένεται να διατάξει την σχετική Ανάκριση.

Αναφορικά με τις φθορές που προκλήθηκαν στο κεντρικό ξενοδοχείο οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από το αν θα υποβάλλει μήνυση ο ιδιοκτήτης ώστε να σχηματιστεί δικογραφία.



agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.