Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Μήνυμα « η Παναγία την Δευτέρα το βράδυ πρέπει να πάει στον Υιό της με γεμάτη την ποδιά της με δάκρυα κ να σώσουμε την κατάσταση»

Από ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ που βρίσκεται στις επάλξεις της Ελληνικοτάτης Μακεδονίας μας που δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που πριν λίγες ώρες κλείσαμε τις συνοριακές διόδους.
ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ που απομαγνητοφωνήθηκε και μας το έστειλαν πριν λίγο
Το παραθέτουμε αυτούσιο δίχως να διορθώσουμε τίποτε λόγω της κρισιμότητας των στιγμών μας:



« Στους Χαιρετισμούς η γερόντισσα έβγαλε έναν λόγο πύρινο κ έδειξε πόσο κομάντο κ μαχητρια είναι.

Να σας πω πρώτα ότι την Δευτέρα θα έχει αγρυπνία για τον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό, το οποίο θα έχει κ το Άγιο Λείψανο του που ευωδιάζει, θα κάνουμε λιτανεία μαζί με την εικόνα κ το Άγιο Λείψανο, έξω από το μοναστήρι κ με λαμπάδες, θα προσκυνήσουμε όλοι κ λέει η γερόντισσα θα πέσουμε όλοι στα γόνατα το βράδυ για να παρακαλέσουμε την Παναγία για τους φαντάρους μας στον Έβρο κ θα παρακαλούσαμε για το μπαρούτι κ για όλο αυτό το πράγμα που μας ρίχνουν το οποίο όμως εσείς δεν θα φοβάστε τίποτα γιατί αυτό είναι ένα στημένο σχέδιο, το οποίο σχέδιο έχει κ την λήξη του κ αυτός που το οργάνωσε στο κεφάλι του θα γυρίσει.

Οι χριστιανοί δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Μας έδωσε συγχαρητήρια για αυτούς που ειμασταν εκεί και δεν φοβηθηκαμε να πάμε στις εκκλησίες, γιατί άρχισαν κ οι ιερείς να φοβεριζουν τον κόσμο.

Μας είπε ότι ο Άγιος Παισιος κ ο Άγιος Πορφύριος,με βρεγμένες τις φανέλες τρέχουν για να προλαβαίνουν.

Μας είπε η Παναγία έχει να δείξει στην ποδιά της δάκρυα κ πρέπει να την γεμίσουμε την Δευτέρα το βράδυ.

Μας είπε να μαζέψουμε τρόφιμα και νερά, γιατί ……αλλά τα παιδιά Του Θεού, δεν θα τα αφήσει ο Πατέρας, να μην φοβάστε τίποτα κ όποιος δεν έχει τίποτα, το μοναστήρι είναι εδώ και να έρθει να του δώσουμε κ τρόφιμα και ότι θέλει.

Αυτή είναι η γερόντισσα, έτσι είναι τα μοναστήρια, έτσι είναι η ορθοδοξία.

Και λέει δεν θα φοβηθειτε τίποτα γιατί εδώ είναι το σπίτι σας, αυτό το έχει πει στην γερόντισσα η Παναγία της Βαρνάκοβα.

Και η γερόντισσα συναντάει στα Γιαννιτσά κάτω στην αγορά έναν γιατρό και της λέει τι κάνετε?

Και λέει η γερόντισσα κάθε μέρα πέντε το πρωί σηκώνομαι και κάνω την παράκληση της Παναγίας της Βαρνάκοβας,

σήμερα όμως την έκανα, κοιμήθηκα κ ξυπνάω απότομα κατά τις εξιμιση , με ένα όνειρο κ μου λέει σήκω, ένας γέροντας

λέει σήκω να κάνουμε παράκληση,

μα λέω τώρα την έκανα, όχι λέει σήκω όχι στην Παναγία αλλά στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό.

Και ήταν ένας ασθενής του κ λέει πρέπει να κάνουμε παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο.

λέει η γερόντισσα, γιατρέ μου θα την έχουμε την παράκληση την Δευτέρα.

Η γερόντισσα λέει θα κάνουμε την μεγάλη λιτανεία ώστε όλα τα περίχωρα να τα ευλογήσει ο Άγιος κ θα πέσουμε στα γόνατα όλοι ώστε η Παναγία την Δευτέρα το βράδυ να πάει στον Υιό της με γεμάτη την ποδιά της με δάκρυα κ να σώσουμε την κατάσταση.

Θα πείτε μόνο εμείς θα την σώσουμε?

Μόνο εμείς θα την σώσουμε ,ας είμαστε κ εμείς.

Ο Κύριος είπε κ δύο κ τρεις να είναι. Αλλά είναι πάρα πολλοί αυτοί που προσεύχονται κ τώρα θα αρχίσουν να φαίνονται, αυτοί που δεν φαίνονταν, τώρα θα αρχίσουν να βγαίνουν, ποιοι μάχονται, ποιοι είναι μπροστά, γιατί μπορεί κάποιοι να φαίνονταν ότι ήταν πολύ ψηλά κ θα φανούν τελικά ότι ήταν πολύ αδύναμοι και δεν τους άξιζε να είναι ψηλά κ αυτοί που ήταν χαμηλά θα πάνε μπροστά κ θα ανέβουν ψηλά, άλλωστε το λέει ο Κύριος κ αυτό.

Μας είπε ότι έρχονται σε όλο τον κόσμο γεγονότα αλλά εμείς σύντομα θα αναστηθούμε κ σύντομα θα γελάσουμε κ δεν πρέπει να φοβόμαστε τίποτα μα τίποτα.

Και της είπα εγώ στο τέλος, γερόντισσα μου λένε πολλοί ότι είμαστε τρελοί που πηγαίνουμε στην εκκλησία κ λέω δεν είμαστε τρελοί είμαστε ΘΕΟτρελοι.

Η γερόντισσα έβγαλε τα γέλια κ λέει Άννα έχεις δίκιο κ τρελοί κ ΘΕΟτρελοι.

Αυτοί όμως που είναι οι σοβαροί κ οι άπιστοι μακάρι να προλάβουν να μετανοήσουν γιατί μάλλον δεν θα προλάβουν κ θα έχουν δυσκολίες γιατί δεν θα είναι μέσα στην οικογένεια του Χριστού κ ο Κύριος κ Πατέρας σας μπορεί να σώσει μόνο τα παιδιά του και κανέναν άλλον, όποιος είναι κοντά Του τώρα, όχι την τελευταία ώρα.

Και επειδή είστε όλες κ όλοι παιδιά του Πατέρα μας κ μόνο να τον επικαλουμαστε πρέπει.

Η Παναγία τι μας ζητάει, μόνο να την πούμε Μητέρα σώσε μας, βοήθησε μας, όπως κ ο Πατέρας.

Επίσης βγήκε ο Άγιος Παισιος λέει οι προσευχές να είναι πιο θερμές, αλλά λέει η γερόντισσα να τις κάνουμε ακόμα πιο θερμές, να έχει πρόσωπο η Παναγία, να μην ντρέπεται.

Να ζητήσει κάτι παραπάνω για εμάς, να σώσουμε πολύ κόσμο.

Ας είμαστε εμείς που θα σωθούν κ άλλοι.

Να παρακαλέσουμε, να γονατίζουμε κ να σώσουμε κ άλλους μαζί με εμάς.

Μακάρι. Ο Άγιος Νικηφόρος μας κάλεσε όλους στην λιτανεία, όχι η γερόντισσα. Αυτά υπάρχουν στο ηχητικό μήνυμα. Έτσι ακριβώς τα λέει.»
ΣΤΩΜΕΝ καλώς αδελφοί

 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.