Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

“Συγνώμη” ζητά ο Κοινοτάρχης του Σοχού για την εκδήλωση όπου υψώθηκε μπροστά στην εκκλησία το τουρκικό λάβαρο του πολέμου

Την ανάγκη να ζητήσει δημόσια συγνώμη για την εκδήλωση στο Σοχό, όπου υψώθηκε μπροστά στην εκκλησία το τουρκικό λάβαρο του πολέμου, εξέφρασε μιλώντας στον FOCUS FM, ο Κοινοτάρχης, Θανάσης Λέτσιος.


Ο Κοινοτάρχης του Σοχού μιλώντας στην εκπομπή “Διπλός Ελληνικός” με το Στέφανο Δαμιανίδη και τον Αντώνη Οραήλογλου, τόνισε, ότι:

“προσέβαλε βάναυσα την αξιοπρέπεια και την περιοχή μας, που είναι ποτισμένη με αίμα αγωνιστών της ελευθερίας. Επιφυλασσόμαστε για ευθύνες, δεν ήταν καλεσμένοι, δεν τους επιτρέψαμε να σηκώσουν τα λάβαρα, τα υπέστειλαν για να εισέλθουν στο χώρο. Μου προτάθηκε ως καρναβαλικό δρώμενο, που είχε συμμετοχή και σε άλλο δήμο της Θεσσαλονίκης, δεν γνώριζα. Πώς ήρθαν στο Σοχό;”, είπε ο κοινοτάρχης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.