Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΙΛ ΚΑΙ ΜΕΛΙΝΤΖΑ ​​ΓΚΕΪΤΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΑΝ ΜΕΧΡΙ 65 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ - Η ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΕΤΡΕΞΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ!

Το Ίδρυμα χρηματοδότησε επίσης την ομάδα που κατείχε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ιούς και χρηματοδότησε έρευνα για ένα εμβόλιο για να σταματήσει την εξάπλωσή του

Το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς φιλοξένησε μια πανδημική άσκηση στα τέλη του 2019, η οποία μίλησε για μια επιδημία του παγκόσμιου κορωναϊού.


Επίσης, συμβάλλουν στη χρηματοδότηση της ομάδας που κατέχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον θανατηφόρο ιό και εργάζονται σε ένα εμβόλιο για την επίλυση της κρίσης.

Στις 19 Ιουνίου 2015, το βρετανικό ίδρυμα Pirbright με χρηματοδότηση από το Ηνωμένο Βασίλειο υπέβαλε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον ζωντανό κοροναϊό, ο οποίος εγκρίθηκε στις 20 Νοεμβρίου 2018.
Εντύπωση κάνει ότι, "βασική χρηματοδότη" του Ινστιτούτου Pirbright είναι από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates.




Συγκεκριμένα, το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates έδωσε $ 189.232 στο Ινστιτούτο Pirbright με μια επιχορήγηση του 2013, με στόχο «να βελτιωθεί η κατανόηση και η αποτελεσματική χρήση των σημερινών εργαλείων και μέτρων ελέγχου (συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων) κατά της πανώλης των μικρών μηρυκαστικών και του αφθώδους πυρετού , δύο σοβαρές ασθένειες που πλήττουν τα ζώα και είναι ευρέως διαδεδομένα στις αναπτυσσόμενες χώρες ".

Στη συνέχεια, τον Νοέμβριο του 2019, ο ιστότοπος του Ινστιτούτου Pirbright δημοσίευσε ένα άρθρο που εστιάζει στη χρηματοδότηση του «Ιδρύματος Αντισωμάτων Κτηνοτροφίας» του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates στο ποσό των 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

"Το φιλόδοξο πρόγραμμα εργασίας θα επιτύχει εκτεταμένη συνεργασία μεταξύ πολλών ερευνητικών οργανισμών του Ηνωμένου Βασιλείου προκειμένου να αξιοποιηθούν τα ερευνητικά αποτελέσματα για την ασθένεια των ζώων και την ανοσολογία για την υποστήριξη της ανθρώπινης υγείας στο πλαίσιο της ατζέντας της" One Health "», γράφει το Ινστιτούτο Pirbright τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο καθηγητής John Hammond, επικεφαλής ερευνητής στο πρόγραμμα, δήλωσε: "Η νέα τεχνολογία μας έδωσε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις λεπτομερείς απαντήσεις αντισωμάτων για να κάνουμε την επόμενη γενιά εμβολίων και θεραπειών, οι οποίες θα βελτιώσουν την υγεία των ζώων και τελικά την ανθρώπινη υγεία. εξασφαλίζοντας την ασφάλεια του εφοδιασμού μας με τρόφιμα. "

Το Ινστιτούτο Pirbright προσλαμβάνει εμπειρογνώμονα για το Coronavirus για να εργαστεί με το κέντρο αντισωμάτων ζώων

Επιπλέον, ταυτόχρονα το Ινστιτούτο Pirbright ανακοίνωσε το πρόγραμμα Animal Evidence Antibody Hub, που δημοσίευσε ένα άνοιγμα εργασίας για μια τετραετή θέση Μεταδιδακτορικού Επιστήμονα στο LinkedIn.com.

Η διαφήμιση για το άνοιγμα της θέσης εργασίας εξηγεί : "Ο μετα-κάτοχος θα αναφέρει στους επικεφαλής της ομάδας του Coronavirus (κορωναϊού) Group και της ομάδας για την ιογενή ογκογένεση και θα συνεργαστεί στενά με μια πολυεπιστημονική ομάδα για να προωθήσει τους στόχους του γενικού κέντρου αντισωμάτων ζώων Pirbright."

Λάβετε υπόψη σας, όλα αυτά έλαβαν χώρα πριν από την τρέχουσα έκρηξη του κορωναϊού στην Wuhan.

Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς πίσω από την παγκόσμια πανδημική άσκηση επικεντρώνοντας στον κοροναϊό

Εν τω μεταξύ, στις 18 Οκτωβρίου 2019, και πριν από την έξαρση, το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, η Johns Hopkins Bloomberg Σχολή Δημόσιας Υγείας και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ φιλοξένησαν μια εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, όπου οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής, αξιωματούχοι "συνεργάστηκαν σε μια προσομοιωμένη εστία κοροναϊού.

Ονομάστηκε πανδημία " Event 201 ", η άσκηση πανδημίας υψηλού επιπέδου "έπεσε στους συμμετέχοντες ακριβώς εν μέσω μιας ανεξέλεγκτης εστίας κοροναϊών που εξαπλώθηκε σαν πυρκαγιά από τη Νότια Αμερική για να προκαλέσει παγκόσμιο χάος".

"Στην προσομοίωση, το CAPS (ο κοροναϊός) είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 65 εκατομμυρίων ανθρώπων εντός 18 μηνών", σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο John Hopkins .

Ένα κύμα προβολής βίντεο από την εκδήλωση δείχνει φανταστικούς δημοσιογράφους από το GNN, συζητώντας πώς ο υποθετικός ανοσοανεξαρτώμενος ιός (με το παρατσούκλι CAPS) έβλαπτε το εμπόριο και τα ταξίδια, στέλνοντας την παγκόσμια οικονομία σε ελεύθερη πτώση.

Ωστόσο ένας καθηγητής από το Imperial College London προειδοποίησε πρόσφατα ότι ο κορωναϊός έχει το ίδιο ποσοστό θανάτωσης με την ισπανική γρίπη , η οποία διεκδίκησε τη ζωή 20-50 εκατομμυρίων ανθρώπων το 1918.

Το συμβάν 201 προωθεί την παγκοσμιοποίηση ως λύση στην πανδημία

Στο βίντεο, ο Tom Inglesby του Κέντρου για την Ασφάλεια Υγείας John Hopkins προώθησε την παγκοσμιοποιήση ως λύση, λέγοντας, "υπάρχουν προβλήματα που αναδύονται και τα οποία μπορούν να επιλυθούν μόνο από τις παγκόσμιες επιχειρήσεις και τις κυβερνήσεις που εργάζονται μαζί".



Προωθώντας περαιτέρω τον παγκοσμιοποιημένο ρόλο ως αντίδοτο στην υποθετική εστία, οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση 201 πρότειναν τα εξής :

1: Οι κυβερνήσεις, οι διεθνείς οργανισμοί και οι επιχειρήσεις πρέπει να προγραμματίσουν τώρα τον τρόπο με τον οποίο θα αξιοποιηθούν οι βασικές εταιρικές ικανότητες κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης κλίμακας πανδημίας.

2: Η βιομηχανία, οι εθνικές κυβερνήσεις και οι διεθνείς οργανισμοί θα πρέπει να συνεργαστούν για την ενίσχυση των διεθνών αποθεμάτων ιατρικών αντιμέτρων (MCMs), ώστε να καταστεί δυνατή η ταχεία και δίκαιη κατανομή κατά τη διάρκεια σοβαρής πανδημίας.

3: Χώρες, διεθνείς οργανισμοί και παγκόσμιες ταξιδιωτικές εταιρείες θα πρέπει να συνεργαστούν για να διατηρήσουν τα ταξίδια και το εμπόριο κατά τη διάρκεια σοβαρών πανδημιών.

4: Οι κυβερνήσεις θα πρέπει να παρέχουν περισσότερους πόρους και υποστήριξη για την ανάπτυξη και αύξηση της παραγωγής εμβολίων, θεραπευτικών και διαγνωστικών που θα χρειαστούν κατά τη διάρκεια σοβαρής πανδημίας.

5: Οι παγκόσμιες επιχειρήσεις θα πρέπει να αναγνωρίσουν το οικονομικό βάρος των πανδημιών και να αγωνιστούν για μεγαλύτερη ετοιμότητα.

6: Οι διεθνείς οργανισμοί πρέπει να δώσουν προτεραιότητα στη μείωση των οικονομικών επιπτώσεων των επιδημιών και των πανδημιών.

7: Οι κυβερνήσεις και ο ιδιωτικός τομέας πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη προτεραιότητα στην ανάπτυξη μεθόδων για την καταπολέμηση της κακής και της εσφαλμένης πληροφόρησης πριν από την επόμενη αντίδραση πανδημίας.

Και πάλι, να θυμάστε ότι όλα αυτά έγιναν πριν από την πρώτη τεκμηριωμένη έκθεση της ασθένειας στα τέλη Δεκεμβρίου του 2019.

Η επιδημία προέρχεται από την κινεζική πόλη με το αμφιλεγόμενο εργαστήριο

Ο θανατηφόρος ιός, που ονομάζεται κορωναϊός Wuhan βασισμένος στην κινεζική πόλη από όπου προέρχεται, έρχεται μόλις μερικά χρόνια μετά από ένα αμφιλεγόμενο εργαστήριο που άνοιξε στο Wuhan για να συνεργαστεί με τα πιο επικίνδυνα παθογόνα στον κόσμο.

Από τις 15 Ιανουαρίου, ο ιός έφτασε στην Αμερική με έναν άνδρα που μετέφερε την ασθένεια από το Wuhan, της Κίνας στην πολιτεία της Ουάσινγκτον.

Τώρα, μια αναφορά από το Τέξας την Πέμπτη ισχυρίζεται πως αξιωματούχοι στην Επαρχία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Brazos ερευνούν μια ύποπτη περίπτωση του coronavirus.

Κατά τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου, ο αριθμός των θανάτων ανήλθε σε 25 και ο εκτιμώμενος αριθμός ατόμων που έχουν προσβληθεί από κορωναϊό στο Wuhan είναι περίπου 4.000.

Το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς ψάχνει να αναπτύξει εμβόλιο κοροναϊού

Αλλά μην ανησυχείτε, οι ίδιοι παγκοσμιοποιητές που κατέχουν το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον ιό και προέβλεψαν την έξαρση του "εργάζονται για να ανακαλύψουν την ανάπτυξη εμβολίων για τον θανατηφόρο κορωνοϊό του Wuhan".

Σύμφωνα με το Business Insider , «ένας συνασπισμός που υποστηρίζεται από τον Bill Gates χρηματοδοτεί βιοτεχνολογίες» που επιχειρούν να αναπτύξουν ένα εμβόλιο κοροναϊού.

Αυτή η ασθένεια έχει εξαπλωθεί σκόπιμα, ώστε οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να μπορέσουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να σταματήσουν τον ιό, ή φορείς όπως το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς να μπορούν να μπουν και να γίνουν σωτήρες ή είναι απλώς μια τεράστια σύμπτωση;

Τα καλά νέα είναι ότι οι χρήστες του Διαδικτύου είναι σοφοί στις δραστηριότητες της ημερήσιας διάταξης της απομάκρυνσης του Gates και της παγκόσμιας ελίτ, όπως φαίνεται στις ακόλουθες δημοσιεύσεις Twitter:








Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.