Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Έκλεισαν τον Στύλο Ορθοδοξίας του Διονύση Μακρή και το κανάλι του π. Αρσένιου Βλιαγκόφτη. Φιμώνουν κάθε Ελληνορθόδοξη φωνή

Η λογοκρισία και ο φασισμός δεν έχει όρια, φιμώνουν κάθε Ελληνορθόδοξη φωνή στο youtube. Χτες έκλεισαν το κανάλι του Διονύση Μακρή "Στύλο Ορθοδοξίας" όπου παρακολουθούσαμε τις εκπομπές "Για ποιον χτυπάει η καμπάνα" μαζί με τον Ηλία Καλλιώρα.



Αυτή η εκπομπή αποτέλεσε την αιτία να κλείσουν το κανάλι στο youtube.


Το κανάλι του πάτερ Αρσένιου Βλιαγκόφτη είχε την ίδια τύχη. Όπως καταλαβαίνετε οι   "προοδευτικοί" και οι "εξελιγμένοι" μας γυρνάνε αιώνες πριν, όταν γινόταν διωγμοί ορθοδόξων.

Τα βίντεο του π. Αρσένιου Βλιαγκόφτη μπορείτε να τα παρακολουθείτε εδώ:

https://www.impantokratoros.gr/6493B8FD.el.aspx


4 σχόλια:

  1. Συγκλονιστικές αλήθειες από τον άξιο Ιεράρχη Αρσένιο Βλιαγκόφτη. Ο Θεός να βοηθήσει την Πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ,ΣΤΑΜΑΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ,ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ,ΚΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ,ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΛΗΜΝΟ (ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ).ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ,ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΑΓΡΙΕΨΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς αυτή είναι αλήθεια, και δεν είναι μόνο
    πώς δεν αντιδρούμε Η δεν αντιδράσαμε για
    την Θρησκεία μάς αλλά το ίδιο κάναμε και
    για την Πατρίδα μας, πλήρη αδιαφορία ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να γράψετε και ποιός τα κάνει αυτά. Ο Παναγιώτης Δημητράς με το "Παρατηρητήριο των συμφωνιών του Ελσίνκι". Αυτό το άθεο, αναρχοκομμούνι, πρακτοράκι του Σόρος!
    Για όσους δεν το έχουν υπόψη τους, το περίφημο "Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι" ανήκει στον George Soros -με τον Παναγιώτη Δημητρά υπεύθυνο του ελληνικού παρατήματος- και αποτελεί βασικό πυρήνα της αντιεθνικής και αντιεκκλησιαστικής πολιτικής που βιώνουμε τα τελευταία 20 χρόνια. Φαίνεται λοιπόν ότι κάποιοι ενοχλούνται με το ότι ο κόσμος άρχισε πάλι να στρέφεται προς τους φορείς των παραδοσιακών αξιών, και αντιδρά με το γνωστό του "δημοκρατικό" τρόπο: τη φίμωση όποιου δε συμφωνεί μαζί του.
    https://bit.ly/35tLoio

    ΑπάντησηΔιαγραφή

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.