Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία: Mπορεί να προκαλέσει μέχρι και διάσπαση DNA - WIFI, τεχνολογια 5G, κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ.

Διάφορους τύπου καρκίνου, ενοχοποίηση και για αυτισμό, μέχρι και διάσπαση του DNA μπορεί να προκαλέσουν τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες, οι ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες.



Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι», ο Επιστήμονας Χρήστος Γεωργίου, ανέφερε ότι μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες διασπούν το DNA, ενώ όσον αφορά τα παιδιά, τα προβλήματα έχουν δύο διαστάσεις.

Αφενός, καθώς αναπτύσσονται, επηρεάζεται ο τρόπος με τον οποίο συνδέονται τα νευρικά κύτταρα στον αναπτυσσόμενο εγκέφαλο και δημιουργεί διάφορους τύπους καρκίνου, όπως η παιδική λευχαιμία ενώ την ίδια ώρα ενοχοποιείται και για αυτισμό, αφετέρου διασπά τον τρόπο που αναπτύσσεται σωστά ο εγκέφαλος και πέρα από τις βιολογικές βλάβες που δημιουργούνται, δεν αναπτύσσει το παιδί μελλοντικά τις κατάλληλες υποδομές για ανάπτυξη της νοημοσύνης.

Στην ουσία, είπε, δημιουργούνται γενιές παιδιών που θα υπολείπονται διανοητικά από προηγούμενες γενιές.

sigmalive














1 σχόλιο:

  1. Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία σε υψηλές εκπομπες μπορεί να σε κάψει και αυτο ισχύει για οποιαδήποτε τεχνολογία παλια και καινούρια αλλα ειναι καλο να το ψάξετε παρα να ακούτε κινδυνολογίες ο κανονισμός στην Ευρώπη ειναι οτι η συσκευές που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία δεν πρέπει ξεπερνάνε το 1 watt που ειναι μια πολυ χαμηλή τιμή και στην Ελλάδα έχουμε οριο το 0.5 watt ακόμα ποίο μικρή.. έχετε αποδείξεις η πήγες που να λενε οτι οι εν λογο συσκευές που ανάφερε θα ναι σε τιμές τέτοιες που θα ειναι επικίνδυνες?? Αν ναι παρακαλώ καταθέστε τις πήγες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.