Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Ο άνθρωπος που δικαιώνει τον Μητροπολίτη Μόρφου. Όσοι έχουν μάτια βλέπουν κι όσοι έχουν αφτιά ακούν.. Η προσωπική εμπειρία ενός πρώην ομοφυλόφιλου όπου μιλά καλύτερα κι απο γέννημα θρέμμα χριστιανού..

Ο Έινταμ Χούντ πρώην ομοφυλόφιλος, ο οποίος άλλαξε γνωρίζοντας τον Ιησού Χριστό, διηγείται το πως κατάφερε με την δύναμη του Θεού, να απαλλαγεί από το πάθος της ομοφυλοφιλίας, τις σκοτεινές πτυχές της ζωή του μέσα στις κοινότητες των γκέι. Διαφθορά, εμπόριο ναρκωτικών ακόμα και σατανισμός.




" Πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους: Η ομοφυλοφιλία είναι από τις χειρότερες μορφές ακολασίας... είναι αμαρτία και δεν πρόκειται να βοηθήσουμε κανέναν με το να περιχύνουμε ζάχαρη στο αμάρτημα τους... κι εγώ απολάμβανα το ομοφυλοφιλικό σεξ, κάθε αμαρτία περιέχει απόλαυση, αλλά και το "έκσταση" ήταν ωραίο και η ηρωίνη αλλά επειδή κάτι σε κάνει να νιώθεις καλά, δε σημαίνει ότι είναι και καλό για σένα. ... Όμως πρέπει να είμαστε συμπονετικοί με τους ανθρώπους που έχουν μπλεχτεί σε αυτή την αμαρτία... Πολλοί χριστιανοί δεν πιστεύουν μέσα τους πως οι ομοφυλόφιλοι μπορούν να σωθούν, μερικοί δεν πιστεύουν καν οτι πρέπει να σωθούν και οι δυο είναι λάθος. Ο Θεός δίνει ελεύθερη βούληση σε όλους, στο τέλος θα υπάρξει η μέρα της απολογίας.. Ο Θεός θέλει να σε λυτρώσει, θέλει να σε σώσει, να σε απελευθερώσει, αγαπάει και τους ομοφυλόφιλους και ιδιαίτερα αυτή την γενιά και θα σας πω γιατί. Γιατί ο Θεός είναι ο Πατέρας των μη εχόντων πατέρα και υποσχέθηκα να προσεύχομαι πάντα για την κοινότητα των ομοφυλοφίλων"...

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.