Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Για όποιους δε μπορούν να πάνε στην εκκλησία, παρακολουθήστε ζωντανά θεία λειτουργία απο τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου Λέσβου

Για όποιους δε μπορούν να πάνε στην εκκλησία, παρακολουθήστε ζωντανά θεία λειτουργία απο τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου Λέσβου.












2 σχόλια:

  1. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΕΡΓΑΜΑΛΗΣ18 Αυγούστου 2019 στις 6:07 μ.μ.

    Μπορούν να μπούνε υπότιτλοι στα Νέα Ελληνικά για να καταλαβαίνουμε και τι λέει; Οι Σέρβοι, οι Ρώσοι, οι Ρουμάνοι, οι Βούλγαροι έχουν μεταφράσει το Ευαγγέλιο στη γλώσσα τους και καταλαβαίνουν τι λέει. Οι μόνοι που δεν ακούνε τις ακολουθίες στη γλώσσα τους με τη σημερινή της μορφή είναι οι Έλληνες. Ειδικά οι νεώτεροι δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Τουλάχιστον ας υπάρχουν υπότιτλοι για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις. Η σημερινή τεχνολογία κάνει το εγχείρημα πολύ εύκολο. Έχει δοκιμασθεί σε όπερες αλλά και σε άλλα θεάματα και έχει πολύ μεγάλη επιτυχία. Νομίζω ότι αν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά να διαδώσει το λόγο του Χριστού και την ουσία του Ευαγγελίου θα το πράξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει και η μετάφραση όπου μπορείς να τη βρεις παντού, επίσης δες και αυτή την ανάρτηση για να καταλάβεις..
      https://no2idcardgr.blogspot.com/2019/08/blog-post_35.html?m=1

      Διαγραφή

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.