Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Το ταξίδι της επιστροφής του Πατρ. πρώην Ιεροσολύμων

Έφθασε στην Ελλάδα χθες το απόγευμα 29 Αυγούστου, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης πρώην Ιεροσολύμων κ. Ειρηναίος.

Με την προσωπική φροντίδα του υφυπουργού Εξωτερικών, αρμοδίου για θέμα Ομογένειας, κ. Αντώνη Διαματάρη, οι δυσκολίες που αφορούσαν στη διαδικασία μετάβασής του στην Ελλάδα καθώς και στα ταξιδιωτικά έγγραφα επισπεύστηκαν και τελικά ξεπεράστηκαν.



Μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εξετάσεις ο Μακαριώταος θα μεταβεί στο Κέντρο Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστηρίξεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Άγιος Πορφύριος», στο Δήλεσι Βοιωτίας, κατόπιν προσκλήσεως του ίδιου του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, κ. Ιερώνυμου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα έξοδα μεταφοράς, ιατρικών εξετάσεων και παραμονής του πρώην Πατριάρχη στην Ελλάδα καλύπτονται αποκλειστικά από το υπουργείο Εξωτερικών και την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.



φωτογραφίες Fuad El Karsheh


Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.