Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

5G επικίνδυνες , βιολογικές επιδράσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο ωμής πραγματικότητας για της βλαβερές επιπτώσεις που πιθανόν προκαλούνται στον ανθρώπινο οργανισμό από την ακτινοβολία που εκπέμπεται από κεραίες κινητής τηλεφωνίας - wi-fi και άλλων συσκευών .


Στην πόλη της Καλαμάτας τέθηκε σε λειτουργία το πρώτο πιλοτικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 5ης γενιάς .

Στο βίντεο έχουμε την παρουσίαση για την 5G που έγινε στις 02-08-2019 στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, προς ενημέρωση των πολιτών όπου μίλησε και η Κυρία ΤΖΑΜΑΛΟΥΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Πρόεδρος του Διαδημοτικού Οικολογικού Πολιτιστικού Συλλόγου ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Χρήσιμα links


Σελίδα της ΕΕΤΤ θα βρείτε χάρτη με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας της περιοχής σας. https://keraies.eett.gr/anazhthshMap.php

Εισάγοντας τη διεύθυνση σας μπορείτε να επιλέξετε να εμφανιστεί η λίστα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας που βρίσκονται σε απόσταση 250 μέτρων ή 500 μέτρων ή σε μεγαλύτερη απόσταση από την κατοικία ή το χώρο εργασίας σας. Προτείνουμε να αναζητήσετε τις κεραίες που βρίσκονται σε απόσταση 500 μέτρων, οι οποίες είναι και πιο πιθανό να επηρεάζουν το χώρο σας (ιδιαίτερα αν υπάρχει οπτική επαφή

Αν μένετε σε πυκνοκατοικημένη περιοχή θα εκπλαγείτε με τον αριθμό των κεραιών που υπάρχουν γύρω σας! Έχετε υπόψη σας ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή παρουσιάζει μόνο τις κατασκευές κεραιών που είναι αδειοδοτημένες ή έχουν δηλωθεί στην ΕΕΤΤ. Δυστυχώς υπάρχουν πολλές κεραίες που δεν έχουν αδειοδοτηθεί αλλά εκπέμπουν κανονικά… Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πλέον τεκμηριωμένες ιατρικές μελέτες για τις επικίνδυνες, βιολογικές επιδράσεις της ηλεκτρομαγνητικής Η/Μ ακτινοβολίας, όπως πονοκέφαλοι, αϋπνία, μελαγχολία, παθήσεις θυρεοειδούς, αυτισμός, στειρότητα, εκφυλιστικές νόσοι όπως alzheimer και parkinson, διάφορα είδη καρκίνου γλοιοβλάστωμα του εγκεφάλου, αστροκύττωμα, λευχαιμία κ.λ.π. η διεθνής και η εγχώρια τεχνολογική κοινότητα προχωρούν ακάθεκτες στην εγκατάσταση της 5ης γενιάς ασύρματων δικτύων, της πολυδιαφημιζόμενης 5G.

Υπενθυμίζουμε ότι παρά τις διαβεβαιώσεις από τους διαφημιστές της για την καταπληκτική χρησιμότητά της στις επαγγελλόμενες «έξυπνες» (smart) πόλεις, με την έναρξη της εφαρμογής της η ακτινοβολία θα πολλαπλασιαστεί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την Υγεία των πολιτών και το Περιβάλλον. Αυτό θα συμβεί, (παρά την παραπλανητικώς διαδιδόμενη πληροφορία ότι είναι αβλαβής λόγω της σχεδιαζόμενης εγκατάστασης πολλών μεν, αλλά μικρών Κεραιών) διότι η πυκνότητα ακτινοβολίας στον αστικό ιστό θα αυξηθεί από 10 έως 100 φορές περισσότερο, σε υπερυψηλές και αδοκίμαστες μέχρι τώρα για την ανθρώπινη αντοχή συχνότητες.

 Ζητάμε λοιπόν να σταματήσει η εφαρμογή της νέας αυτής ασύρματης γενιάς δικτύων 5G, διότι οποιαδήποτε οικονομική ωφέλεια προκύπτει από τη διαχείρισή της, στερείται της αναγκαίας προϋπόθεσης της εγγύησης για τα δημοκρατικά βιολογικά, ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα. Για παράδειγμα, η αδιαμφισβήτητη – και από τους ίδιους τους τεχνοκράτες που την θέτουν σε εφαρμογή – δυνητική χρήση της νέας αυτής τεχνολογίας 5G και για έλεγχο του νου (mind control). Γι’ αυτό, συντασσόμαστε με την άποψη εκατοντάδων διακεκριμένων επιστημόνων από χώρες όλου του κόσμου, που από το έτος 2017 και μετά, κάθε χρόνο κατ’ επανάληψη, ζητούν από τον Ο.Η.Ε., την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Συμβούλιο της Ευρώπης, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και άλλους Διεθνείς Οργανισμούς, με την έκκληση «5GAppeal», τη διακοπή της εφαρμογής αυτής.

Το έτος 2017 η « 5G Appeal » υπογράφηκε από 200 περίπου ειδικούς επιστήμονες, από όλες τις χώρες και είχε παγκόσμια απήχηση. Από έτος 2018 και μέχρι σήμερα, είναι διαδικτυακά αναρτημένη η νέα «5Gspace Appeal” ( ονομάζεται έτσι γιατί η νέα αυτή τεχνολογία θα χρησιμοποιήσει και το χώρο του διαστήματος) και το σχετικό link παραπομπής είναι το : http://www.5gspaceappeal.org. Εκεί αναλύεται πλήρως όλο το – κατ’ εμάς εφιαλτικό – σενάριο των σχεδιαζόμενων εφαρμογών της 5G και η επικινδυνότητά της.

Υπενθυμίζουμε ότι η εφαρμογή της 5G πιλοτικά ανά τον κόσμο προκαλεί αντιδράσεις, θεσμικές αντιρρήσεις και κοινωνικές συγκρούσεις από επιστήμονες και περιβαλλοντικές οργανώσεις. Σχετικά όμως με τις προειδοποιήσεις των ειδικών επί του θέματος επιστημόνων για τα ιατρικά αποτελέσματά της και τους κινδύνους υγείας από την εφαρμογή των υπερβολικών δόσεων της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που θα δεχθούν άνθρωποι και περιβάλλον, ούτε κουβέντα. Μεταμόρφωση 05-08-2019 για το Δ.Σ. του διαδημοτικού πολιτιστικού συλλόγου ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ» η Πρόεδρος Βασιλική Τζαμαλούκα η Γραμματέας Πηνελόπη Θεοδωροπούλου Πληροφορίες τηλ. 210 2810626 Ευχαριστούμε το κανάλι Bee Kei για την * άδεια χρήσης * Μπορείτε να δείτε την ομιλία εδώ :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.