Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Συγκλόνησε η 23 χρονη κόρη του Τάσου Ισαάκ με την ομιλία της στην Πρωτοβουλίας μνήμης Ισαάκ και Σολωμού. Δείτε το βίντεο..

«Πώς είναι δυνατόν να είναι ντροπή ένα μνημείο για τους δυο ήρωες και όχι ένα τουριστικό τσεκ-πόιντ;». Μπροστά στον Σπύρο Σολωμού και στην Τασούλα Ισαάκ η Πρωτοβουλία Μνήμης δεν γονατίζει και με αρετήν και τόλμην στέκεται καλά για την ελευθερία. «Ελιές τζιαι τερατσίες πάνω στον ρότσον τους».



Η φωνή της Πρωτοβουλίας κι η γεμάτη φωνή της Αναστασίας Ισαάκ έφθασαν μέχρι το υπό βιασμό Βαρώσι. Χάλασαν τον ύπνο του Ερχάν Αρικλί και του Κενάν Ακίν, των δολοφόνων του Τάσου και του Σολωμού. Το χελιδονάκι έγινε 23 χρονών. Ο Αύγουστος του 1996 στέλνει το μήνυμα της μαγκιάς και της αναγέννησης. Ούτε βήμα πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.