Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

διαΣΤΑΥΡΩΣΗ Παύλος Τριποδάκης - Η αλήθεια που βίωσαν οι άνθρωποι στην τραγική φωτιά που θέρισε Νέο Βουτζά, Μάτι και Ραφήνα. Δες τε το ντοκιμαντέρ όλοι. Μάθημα ζωής απο τους ανθρώπους που έφυγαν κι απο τους ανθρώπους που επέζησαν.

Στις 23 Ιουλίου του 2018 η τραγική φωτιά που θέρισε Νέο Βουτζά, Μάτι και Ραφήνα βρήκε τοίχο πάνω σε μια εκκλησία. Πρόκειται για τον Ιερό Ναό της Αναλήψεως του Κυρίου στην διασταύρωση της Ραφήνας.
Ένα χρόνο μετά το τραγικό χτύπημα της φωτιάς πολύς βασανισμένος πυρόπληκτος λαός συνεχίζει και στηρίζει την ελπίδα του εκεί ως σανίδα σωτηρίας, καθώς η δράση της ενορίας μέσω των εθελοντών και των δωρητών είναι διαρκής και ασταμάτητη μέχρι και σήμερα. Μετά από αυτή την τραγωδία ξεκινάει μια διαφορετική ζωή γεμάτη ελπίδα. Σενάριο / Σκηνοθεσία: Παύλος Τριποδάκης Ορχηστρική Μουσική: Δημήτρης Μπιμπλής & Φλωρεντία Αμπόντεριν https://nvmmusic.com Παραγωγή: Ι.Ν. Αναλήψεως Διασταύρωσης Ραφήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.