Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Μία συγκλονιστική ομιλία που οφείλουμε να ακούσουμε όλοι οι Έλληνες έως το τέλος.. Ιστορία της Ελλάδας και οι εθνομηδενιστές.. Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, Ευαγγελισμός του γένους μας..

Μητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης κ. Παύλος: «Ο Ευαγγελισμός της Υπεραγίας Θεοτόκου & η Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου». Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιατίστης κ. Παύλος ήταν κύριος ομιλητής στην εόρτια εκδήλωση μουσικής και λόγου με τίτλο «Διπλός Ευαγγελισμός» της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας με την ευκαιρία της διπλής εορτής του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου και της Εθνικής μας επετείου, που πραγματοποιήθηκε στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 στις 8 μ.μ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.