Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Ινδία: Κόβουν το νερό και κατάσχουν τη γη των Χριστιανών

Με διακοπή της υδροδότησης και άλλων παροχών και κατάσχεση της γης τους, απειλούν οι αρχές στην Ινδία, του Χριστιανούς, αν δεν ασπαστούν τον Ινδουισμό.
Δεκάδες χριστιανικές οικογένειες στα ανατολικά της χώρας, εκτός από τους διωγμούς και τους
προπηλακισμούς που δέχονται, κινδυνεύουν πλέον να μην έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερόι και ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ δεν αποκλείεται να χάσουν τα σπίτια τους και τις εκτάσεις που καλλιεργούν. Επίσης, σε αρκετές περιπτώσεις δεν δέχονται τα παιδιά στα σχολεία.

Επίσης, ο τοπικές αρχές απειλούν να φυλακίσουν Ιερείς αν συνεχίσουν να λειτουργούν.
«Η χριστιανική κοινότητα στη γύρω περιοχή ζει με τον τρόμο» δηλώνει ένα μέλος της Χριστιανικής Κοινότητας και προσθέτει: «Οι ζωές μας βρίσκονται στα χέρια ανθρώπων που θέλουν να μας δουν καταστρεφόμαστε αν δεν εγκαταλείψουμε την πίστη μας»



Πηγή 

2 σχόλια:

  1. Έχετε λάθος τίτλο λέτε για Πακιστάν και το κείμενο αναφέρεται στην Ινδία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κρίνεις από το άρθρο, το πως είναι γραμμένο, τότε καταλαβαίνεις την αξιοπιστία Του!!!!!!!! Για τα ορθογραφικά λάθη εννοω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.