Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

To 5G χτυπά την Ευρώπη - Αντίο δέντρα, αντίο Φύση, Καλώς ήρθες Καρκίνε

Στην Ευρώπη έχουν αρχίσει να κόβουν τα δέντρα για να επιτρέψει στο σήμα του 5G να φτάσει παντού! ( Κατά τα άλλα μόνο οι πλαστικές σακούλες φταίγανε για το περιβάλλον ) Μάντεψε και κάτι άλλο.. (Chemtrails) Χημικοί αεροψεκασμοί με νανο σωματίδια αργιλίου ψεκάζουν στον αέρα βοηθώντας το 5G να ταξιδεύει όλο και περισσότερο.



Μάθε κι αυτό, το καλοκαίρι του 2019 τα καθιερωμένα ΜΜΕ παραδέχονται ότι ο ψεκασμός του ήλιου (επιχείρηση ηλιακή ασπίδα) είναι για να βοηθήσει στη μείωση της κλιματικής αλλαγής. Η κλιματική αλλαγή δεν είναι αληθινή (μάλλον αυτοί την έχουν δημιουργήσει), αλλά "αυτοί" έχουν άλλο λόγο για να ψεκάζουν και δεν είναι για να βοηθήσει!

Ο πραγματικός λόγος για τον ογκώδες (chemtrails) χημικό αεροψεκασμό τελευταία είναι 100 % λόγω 5G...

Ξύπνησες ή ακόμα...;;


Μαζική κοπή δέντρων για το 5G σε όλες τις μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο! 

Βλέποντας τυχαία αυτή την δημοσίευση, η ομάδα του ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ έψαξε και βρήκε πολλά άρθρα σχετικά με το συγκεκριμένο πρόβλημα, επέλεξε το συγκεκριμένο το οποίο προβάλει με πολλές λεπτομέρειες τι ακολουθεί για το μέλλον της υγείας μας αλλά και για την υγεία της φύσης από την τεχνολογία του 5G.

Παρατηρείται μια τάση για μαζική κοπή δέντρων στις πόλεις. Για το βέλτιστο εύρος σημάτων 5G φαίνεται ότι το ύψος του κορμού πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 μέτρα χαμηλότερο από τις κεραίες 5G που τοποθετούνται, επειδή τα δέντρα φαίνεται ότι αποτελούν εμπόδια για την περιοχή σημάτων 5G. Σύμπτωση; Δεν το πιστεύω! Σε αυτό το ιστολόγιο θα πούμε περισσότερα για τον κίνδυνο του5G για τα δέντρα μας και την υγεία μας.
5G: Τι είναι αυτό και γιατί το θέλουν;

Ο όρος «5G» αντιπροσωπεύει την πέμπτη γενιά δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Είναι ο ταχύτερος διάδοχος του τρέχοντος δικτύου 4G, το οποίο χρησιμοποιούμε για γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο από το κινητό μας τηλέφωνο. Παρά το γεγονός ότι η 4G υπήρξε μόνο εδώ και μερικά χρόνια, αρκετές εταιρείες - ακόμη και στην Ολλανδία- είναι ήδη απασχολημένες με δοκιμές στον τομέα της τεχνολογίας 5G.

Η χρήση του 5G στο smartphone σας θα εξασφαλίσει μια γρήγορη αστραπιαία σύνδεση. Αλλά δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο θα έρθει η 5G.

Ειδικά για νέες εφαρμογές όπως εικονική πραγματικότητα, αυτοκίνητα με σύνδεση στο διαδίκτυο, τηλεχειριζόμενοι απομακρυσμένοι υπολογιστές και άλλες συσκευές που λειτουργούν στο διαδίκτυο, αυτό το ισχυρό δίκτυο αποτελεί ενδιαφέρουσα εξέλιξη για πολλούς.


Τα δέντρα εμποδίζουν το καλό δίκτυο 5G

Παρατηρείται μια γενική τάση μαζικής κοπής δέντρων στις πόλεις, ίσως και εσείς να το έχετε παρατηρήσει;

Θέλουν να επεξεργαστούν την τεχνολογία 5G σε φωτιστικά, στάσεις λεωφορείων, φανάρια κυκλοφορίας και ούτω καθεξής σε λιγότερο αξιοπρόσεκτα αντικείμενα δρόμου. Αλλά ... για να αποφευχθεί η απώλεια σήματος (επειδή τα δέντρα αποδεικνύονται εμπόδια για την εμβέλεια σήματος 5G), τα δέντρα δυστυχώς θα πρέπει να φύγουν και αυτό νομίζω ότι βλέπουμε σήμερα σε μεγάλη κλίμακα.

Τα δέντρα αποτελούν στην πραγματικότητα ένα σημαντικό εμπόδιο για αυτό το νέο δίκτυο. Αυτό έχει αποδειχθεί από την έρευνα του Πανεπιστημίου του Surrey: Το ύψος του ιστού στο επίπεδο των δέντρων ως περιοριστικός παράγοντας για την επίτευξη και την αξιοπιστία (βλ. Σελίδα 4 άρθρο 3.1).

Ποια είναι η πραγματική ατζέντα πίσω από την υλοτομία αυτών των δέντρων; Δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά, αλλά αν γνωρίζουμε για τις αρνητικές πτυχές στα δέντρα από το 5G, μπορούμε να κάνουμε τη σούμα μόνοι μας.



Όχι μόνο στην Ολλανδία, τα δέντρα απομακρύνονται χωρίς σαφή εξήγηση

Χιλιάδες δέντρα στην πόλη του Σέφιλντ (Ηνωμένο Βασίλειο) έχουν ήδη αφαιρεθεί κάτω από μεγάλες διαμαρτυρίες. Από το 2012 περισσότερα από 5.500 δέντρα έχουν κοπεί εκεί ως μέρος του σχεδίου βελτίωσης των μονοπατιών στο Σέφιλντ. Στο μέλλον, το σχέδιο είναι να περικόψει περισσότερα δέντρα.

Οι αρχές αναφέρουν ότι οι εργολάβοι κόβουν μόνο νεκρά, πεθαμένα, νοσούντα, κατεστραμμένα ή επικίνδυνα δέντρα, αλλά οι κάτοικοι λένε ότι τα περισσότερα δέντρα ήταν υγιή.

Τώρα φαίνεται ότι το Συμβούλιο του Σέφιλντ σχεδιάζει να αφαιρέσει σχεδόν τα μισά από τα 36.000 δέντρα κατά μήκος των οδών της πόλης. Είναι σίγουρα όλα τα δέντρα άρρωστα;


 5G φέρνει επίσης πολλούς κινδύνους για την υγεία

Η έκθεση στην 5G ακτινοβολία για όλους τους ανθρώπους θα αυξηθεί σημαντικά. Ξεπερνάει την ακτινοβολία των 2G, 3G, 4G και Wi-Fi που είναι ήδη ενεργή. Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία έχει ήδη αποδειχθεί ότι είναι επιβλαβής για τους ανθρώπους και το περιβάλλον διαβίωσης τους.

Έτσι, όχι μόνο τα δέντρα θα βιώσουν το φορτίο του 5G.

Τον Σεπτέμβριο, μια ομάδα 186 επιστημόνων από 36 χώρες προέτρεψε την Ευρωπαϊκή Ένωση να προειδοποιήσει ενάντια στους κινδύνους του 5G

Ζήτησαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση να σταματήσει να χρησιμοποιεί το 5G μέχρι να διαπιστωθεί ανεξάρτητα ότι αυτό δεν είναι επιβλαβές για την υγεία μας.

Η προειδοποίηση ήταν εν συντομία στην προσοχή, μεταξύ άλλων, στην έκδοση NL, αλλά μετά από αυτό ο καθένας περνάει κάνει σα να μην συμβαίνει τίποτα και ότι όλα είναι σωστά.

Οι ειδικοί στην Ολλανδία ανησυχούν επίσης πολύ για την άφιξη του 5G. Όπως ο πρώην φυσικός Leendert Vriens του StopUMTS.nl.

Σύμφωνα με τον Vriens, η συνεχώς αυξανόμενη ένταση της ακτινοβολίας είναι ένα πρόβλημα. "Αυτό δεν ισχύει μόνο για 5G, αλλά και για τα 4G και 3G που είναι ήδη εκεί."

Επειδή η υψηλότερη συχνότητα των 5G δεν περνά καλύτερα μέσα από τα τοιχώματα, οι κεραίες πρέπει να τοποθετηθούν πιο κοντά στις κατοικήσιμες περιοχές.

"Έχετε περισσότερα προβλήματα με μια κεραία σε μια στάση λεωφορείων, παρά με την ακτινοβολία από τις κεραίες αναμετάδοσης", λέει ο Vriens. Για κάποιο χρονικό διάστημα μάζευε διαμαρτυρίες για την υγεία: "Καταγγελίες για κόπωση, καψίματα, αϋπνίες, γαστρεντερικά: Γνωρίζω σίγουρα ότι αυτό οφείλεται στην ακτινοβολία".


Υπάρχουν όμως και μελέτες που δείχνουν ότι η ακτινοβολία δεν είναι επιβλαβής;

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα ακτινοβολίας καθηγητή Olle Johansson του αναγνωρισμένου Ινστιτούτου Karolinska στη Σουηδία, λέει πως δεν γίνεται να μιλήσουμε με επιστημονικά στοιχεία στο καθένα.

"Είναι μια παρανόηση ότι μπορείτε να περάσετε τις επιστημονικές δημοσιεύσεις ενάντια στο καθένα, όπως έχει κάνει εδώ και χρόνια η βιομηχανία καπνού . Ποτέ δεν μπορείτε να εξουδετερώσετε μια αναφορά που εμφανίζει αρνητική επίδραση στην υγεία με μια αναφορά που δεν δείχνει τίποτα.

Αυτή είναι μια παρανόηση και δυστυχώς γίνεται συχνά από εκπροσώπους της βιομηχανίας και των επίσημων αρχών. Το ευρύ κοινό είναι εύκολο να ξεγελαστεί με τέτοια επιχειρήματα. Αλλά αν δαγκωθεί από ένα θανατηφόρο φίδι, τι έχει σημασία για σας, ότι υπάρχουν εκατομμύρια αβλαβή φίδια; "


Συμπέρασμα:

Αυτό σημαίνει ότι καθίσταται όλο και πιο δύσκολο για τους ευαίσθητους στην ακτινοβολία ανθρώπους να συμμετέχουν στην κοινωνία, καθώς η ακτινοβολία είναι κυριολεκτικά παντού.

Πού μπορούν να ζήσουν οι Ολλανδοί που είναι ευαίσθητοι στην ακτινοβολία;; Ήδη πολλοί Ολλανδοί ευαίσθητοι στην ακτινοβολία έχουν αναγκαστεί να μεταναστεύσουν στη Γαλλία, την Πορτογαλία ή την Ουγγαρία, επειδή έχει καταστεί μη βιώσιμη γι 'αυτούς η Ολλανδία. Και φανταστείτε πως το 5G δεν έχει καν εξαπλωθεί.

Η προοπτική πολλών ευαίσθητων στην ακτινοβολία ανθρώπων αλλά και δέντρων στις πόλεις μας δεν φαίνεται πολύ καλή. Θα δούμε τι θα μας φέρει το μέλλον.












Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.