Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Είναι επίσημο: Βγήκε η απόφαση για τις νέες ταυτότητες με τις ...απόρρητες προδιαγραφές!

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η απόφαση που ορίζει τις προδιαγραφές του νέου δελτίου ταυτότητας.


Όπως αναφέρει το ΦΕΚ, το οποίο υπογράφει η Όλγα Γεροβασίλη:

«…οι επισυναπτόμενες στην παρούσα απόφαση τεχνικές προδιαγραφές… χαρακτηρίζονται απόρρητες, δεν δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, δεν αναρτώνται στο διαδίκτυο, και δεν περιέρχονται σε γνώση τρίτων, πέραν των αρμοδίων Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας (Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας / Α.Ε.Α., Διεύθυνση Διαβατηρίων και Εγγράφων Ασφαλείας / Α.Ε.Α., Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών / Α.Ε.Α.) και του αναδόχου του έργου, με την υπογραφή ρήτρας εμπιστευτικότητας.

Κατ’ εξαίρεση και μόνο για τις ανάγκες προκήρυξης του σχετικού διαγωνισμού, δύναται να δημοσιεύεται απόσπασμα των τεχνικών προδιαγραφών, ως περιλαμβάνονται στο αριθμ. 3125-ι΄ τεύχος Α΄ «Τεχνικές προδιαγραφές του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Εντύπων Ασφαλείας», Κεφ. 10.13, σελίδα 191 έως και 198.»

Δείτε το ΦΕΚ εδώ



Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.