Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Έκκληση για βοήθεια: Ο 5χρονος Βασίλης έχει ηπατική δυσλειτουργία και πρέπει να τον σώσουμε

Έκκληση για οικονομική βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του 5χρονου Βασίλη Κριαρά που δίνει μάχη για τη ζωή του, εξαιτίας δύο σπάνιων ασθενειών, των MVID και PFIC. Η MVID είναι η πρώτη ασθένεια εγκλεισμού microvitus και η PFIC είναι η προοδευτική προϊούσα οικογενής ενδοηπατική χολόσταση. Ο Βασίλης έχει υποστεί πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις και έχει ακολουθεί πληθώρα φαρμακευτικών αγωγών, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Έχει ηπατική δυσλειτουργία, έντονο και βασανιστικό κνησμό, κατά συνέπεια τρομερές πληγές στο πρόσωπο και το σώμα του, ίκτερο, ηπατομεγαλία και σπληνομεγαλία. Κρίνεται επιτακτική ανάγκη η μεταμόσχευση ήπατος του μικρού Βασίλη.

Για τους επόμενους 10 μήνες θα βρίσκεται με την μητέρα του στην Ιταλία, αναμένοντας και ελπίζοντας ότι θα βρεθεί το μόσχευμα. Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη.




Πώς μπορείτε να βοηθήσετε
ΕΡΑΝΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ



ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 135/004652-35

IBAN: GR2101101350000013500465235

Στοιχεία Επικοινωνίας με τους γονείς:
Κριαράς Παναγιώτης (μπαμπάς του Βασίλη) 6932555705

Δουρδουλάκη Αθηνά (μητέρα του Βασίλη) 6946662791


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.