Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!! 24 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΝΑΝ ΙΕΡΕΑ

Το παρακάτω τραγούδι είναι αφιερωμένο στο Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης για την Προδοσία που Διέπραξε και απαγόρεψε στον Πάτερ Σεραφείμ Δημητρίου να λέει ελεύθερα την γνώμη του η οποία για μένα συνάδει με την πραγματικότητα.


Το ψήφισμα πέρασε με ΝΑΙ τον Ιούλιο 2018, στο οποίο το θέμα ήταν να πάψει να μιλάει για τα εθνικά θέματα. Ο Πάτερ Σεραφείμ Δημητρίου όμως ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ και δε τον σταματά κανένας.. Παρέλασε ΜΟΝΟΣ του με την Μακεδονική Σημαία την ημέρα της εθνική μας επετείου 28ης Οκτωβρίου του "ΟΧΙ"!
.



24 Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ - ήθελαν να φιμώσουν τον Πάτερ Σεραφείμ Δημητρίου, γιατί είπαν πως προκαλεί διχασμό και φασισμό, αντιθέτως όμως εξέφρασε το 70% του Ελληνικού Λαού. Στην γιορτή της Αγ. Μαρίνας όπου ήμουν παρών ο Λαός της Ηλιούπολης είπε: "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ"!!
.
Κάποιοι είπαν πως οι ιερείς δεν έχουν το δικαίωμα να μιλάνε για πολιτική μέσα στην εκκλησία. Που το γράφει αυτό;; Ο κάθε ιερέας της Εκκλησίας του Χριστού όμως μπορεί, έχει το δικαίωμα αλλά και χρέος να μιλάει  στην εκκλησία είτε για την Πολιτική, είτε για την Κοινωνία, είτε για τον Πολιτισμό, είτε για τα Εθνικά Θέματα.

Επομένως το ψήφισμα αυτό παραβιάζει σύμφωνα με το Άρθρο 5, παρ. 1 του Συντάγματος: "1. Καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και ΠΟΛΙΤΙΚΗ ζωή της Xώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη."
Αλήθεια το γνωρίζουν αυτό οι 24 Δημοτικοί Σύμβουλοι;; Η (προ)Συμφωνία τις Πρέσπες είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, σύμφωνα με τα Άρθρα του Συντάγματος: 1 παρ. 2, 3 και ειδικά στο Άρθρο 36! Αυτό το γνωρίζουν;

Δικαίως φωνάζει ο Πάτερ Σεραφείμ Δημήτριου, ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και ενημερώνει τον Λαό!

.
24 Δημοτικοί Σύμβουλοι πρέπει να φύγουν εχθές, θεωρούνται γι' εμένα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, κατα την γνώμη μου. Μας απαγορεύουν να λέμε την γνώμη μας για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας, την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας και πάνω απ' όλα για τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΑΣ. Με το ψήφισμά τους θέλουν να φιμώσουν την ελεύθερη έκφραση κάθε Έλληνα δημότη Ηλιουπόλεως. !
.
24 Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν πρέπει να έχουν κανένα ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μιλάνε για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, απ' την στιγμή που ψήφισαν υπέρ της φίμωσης του Πάτερ Σεραφείμ Δημητρίου. Διότι το ψήφισμα που έκαναν μου θυμίζει αυτούς που δίκασαν τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη...


24 Δημοτικοί Σύμβουλοι από που πήραν εντολές ή εξουσιοδότηση για να κάνουν αυτό το ψήφισμα;; Να κάνουν Δημοτικό Συμβούλιο με  θέμα , την απαγόρευση της γνώμης του Πάτερ Σεραφείμ Δημητρίου;;
 Μήπως ενοχλήθηκε  η εξουσία της "Δημοκρατίας" μας!! Προσέξτε όταν λέω "Εξουσία"¨, γενικά το λέω, πολλές είναι στην Ελλάδα, μ' όσα συμβαίνουν!
Κανέναν ΔΙΚΑΙΩΜΑ δεν έχει το Δημοτικό Συμβούλιο να εμπλέκετε με τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Θα πρέπει να συζητάει για τα ΚΟΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ και ΜΟΝΟ!!!
.
24 Δημοτικοί Σύμβουλοι ...Πλέον ξεχώρισε η ΗΡΑ από ΣΤΑΡΙ και στις επόμενες εκλογές 2019, εύχομαι να καταλάβει ο κόσμος και  να τους ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ με την ψήφο τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, εφ' όσων ενοχλούνται όταν λέμε αντίθετη γνώμη απο αυτούς και μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ να μιλάμε.

Τους θεωρώ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και θεωρώ ότι  θα συνεχίσουν να το κάνουν και στο μέλλον. Το απέδειξαν στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ με τις πράξεις τους. Ο Πάτερ εκφράζει τους περισσότερους Έλληνες Δημότες της Ηλιούπολης. Τον συγχαίρω και τον θαυμάζω για την δράση του. Συμμετέχει στις συγκεντρώσεις,  στα Συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας και υπερασπίζεται όπως οι περισσότεροι από εμάς, τους δημότες της Ηλιούπολης τα δικαιώματα μας

Η (προ)Συμφωνία των Πρεσπών είναι ΑΚΥΡΗ σύμφωνα με το Σύνταγμά μας και το Διεθνές Δίκαιο σύμφωνα τα Άρθρα 19, 49 και 53.
.
Είμαι Έλληνας Κάτοικος της Ηλιούπολης, και λέω την γνώμη μου ελεύθερα χωρίς να φοβαμαι. Θεωρώ επικίνδυνη και ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ την πράξη των 24 Συμβούλων είτε είναι δεξιοί , είτε αριστεροί..

Για του λόγου το αληθές παρακάτω επισυνάπτω το ψήφισμα και τα πρακτικά:

Δημοτικό Συμβούλιο, η αρχή της συζήτησης για Ψήφισμα:

Τα Πρακτικά του Δ.Σ., με θέμα: «Ψήφισμα σχετικά με τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ», στην σελίδα 31 ως 59.[για κωφούς]: https://www.ilioupoli.gr/images/pdf/praktika_dim_symvouliou/2018/10-synedriash-2018.pdf
.

Δημήτριος Σταματόπουλος
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ, σύμφωνα με το Ελληνικό Σύνταγμά μας και το Διεθνές Δίκαιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.