Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ (Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Όπως φαίνεται από τα παρακατά βίντεο υπάρχουν ισχυρές αποδείξεις και αυτό είναι κα΄τι που το τονίσαμε σε προηγούμενα άρθρα μας, ότι οι παγκόσμιες φυσικές καταστροφές πουγίνονται σήμερα, τυφώνες, τσουνάμια κλπ, είναι στην πραγματικότητα προγραμματισμένες μέσω του συστήματος HARP αλλά και άλλων σύγχρονων τεχνολογικών μεθόδων όπως τα chemtrails.




Αυτοί που υποστηρίζουν ότι όλα αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία είναι συνωμοσιολογικές φαντασίες, είναι αναγκασμένοι να αναγνωρίσουν ότι δεκάδες έγκυροι επιστήμονες που είναι μέσα στη Νάσα αλλά και σε μυστικές υπηρεσίες έχουν αποδείξει τους παραπάνω ισχυρισμους(whisleblower).





Είναι πολύ πιθανό βάσει «προφητειών» που ειπώθηκαν από γέροντες όπως ο Βασίλειος ο Καυσοκαλιβίτης ότι αυτοί προκάλεσαν τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, μπορεί να προκαλέσουν μεγάλους σεισμούς στην Πάτρα, στην Αθήνα και στην Κρήτη. Αυτό ακούγεται εδώ και ένα χρόνο περίπου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.