Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Ο Ευάγγελος Κουτρουμπέλης για την ακύρωση της συναυλίας των Rotting Christ

Ο δημοσιογράφος, ειδικός σε θέματα καταστροφικών λατρειών και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Αιγιαλέων Πόλις κ. Ευάγγελος Κουτρουμπέλης, μας έκανε την παρακάτω δήλωση για την ακύρωση της συναυλίας των Rotting Christ στην Πάτρα.



Θυμίζουμε πως το συγκρότημα είχε καταγγείλει θεοσεβούμενους και σκοτεινές δυνάμεις για την ακύρωση της συναυλίας τους στην Πάτρα.


Ακολουθεί η δήλωση του Ευάγγελου Κουτρουμπέλη:

«Τα τελευταία χρονιά παρατηρούμε μια εκμετάλλευση του ονόματος Του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού όπου κάποιοι υβρίζοντας Τον ή παρουσιάζοντας Τον με εξευτελιστικές εικόνες, έχουν ως στόχο να αλλοιώσουν ακόμα και την ηθική Του Υπόσταση.

Όλα αυτά γίνονται στο όνομα της ελευθερίας του λόγου, της τέχνης και της έκφρασης, όμως πραγματικά, συνειδητά ή ασυνείδητα, προσπαθούν να Τον απαξιώσουν με στίχους, έργα τέχνης, παραστάσεις κ.τ.λ θέλοντας να περάσουν μηνύματα στις νεαρές ηλικίες.

Βρίσκουν δικαιολογίες για τα αποκρυφιστικά σύμβολα που χρησιμοποιούν λέγοντας πως τα σκηνικά είναι….φολκλορικά και έχουν σχέση με την τέχνη ενώ οι πάντες γνωρίζουν ότι όλα αυτά είναι στοχευμένες επιθέσεις που σαν σκοπό έχουν την απαξίωση του προσώπου Του Θεανθρώπου Χριστού.

Είναι δε γνωστό ότι πίσω από την βιομηχανία του θεάματος κρύβονται οι μυστικές εταιρίες που ως κυρίαρχο στόχο έχουν την απαξίωση και ευτελισμό του προσώπου Του Θεανθρώπου Χριστού.

Όσον αφορά τώρα, το εάν όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες, που λειτουργούν είτε εις γνώση τους είτε από άγνοια σε διατεταγμένη υπηρεσία, είναι σατανιστές ή εωσφοριστές είναι άνευ ιδιαίτερης σημασίας όταν η όλη παρουσία τους είναι απέναντι στο Χριστό, διότι αντίχριστος λογίζεται οποίος είναι αντί και απέναντι στον Χριστό με οποιονδήποτε τρόπο.

Για τους δύσπιστους αναγνώστες έχω να πω πως δεν αρκούνται ποτέ μόνο στο να προσβάλουν την θεϊκή υπόσταση του Θεανθρώπου αλλά ταυτόχρονα προβάλουν και το όνομα του αντίχριστου με τον αριθμο 666 χξσ.

Δούλοι της πονηρίας και της αποστασίας που πάντα επικαλείστε την ελευθερία του λόγου και της σκέψης, πρώτοι εσείς στερείται το δικαίωμα αυτό στους επικριτές σας καλυπτόμενοι πίσω από νόμους που έχουν θεσπίσει τα δικά σας σκοτεινά κέντρα εξουσίας και οι σκοτεινές δυνάμεις που σας προωθούν εδώ και χρόνια.

Στην χώρα μας έχουμε μια παροιμία κύριοι, δεν μιλούν στου κρεμασμένου το σπίτι για σχοινί.

Αιδώς υποκριτές του σκότους!!!

Ευάγγελος Κουτρουμπέλης-Δημοσιογράφος

 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.