Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Παλαιστινιακή Έξυπνη Πόλη: Πιο Επιτηρούμενη Πόλη στον Πλανήτη και Στρατιωτική Δοκιμαστική Πόλη για Μελλοντικές Έξυπνες Πόλεις σε όλο τον Κόσμο.. "μπορούν να δουν μέσα από τοίχους, καθιστώντας κανένα τμήμα αυτής της Έξυπνης Πόλης ιδιωτικό"


Το Mint Press News δημοσίευσε χθες ένα ντοκιμαντέρ λιγότερο από 10 λεπτά που δείχνει πώς η παλαιστινιακή πόλη της Χεβρώνας στη Δυτική Όχθη είναι αυτή τη στιγμή η πιο προηγμένη Έξυπνη Πόλη στον κόσμο όπου «Οι Παλαιστίνιοι είναι οι πιο επιτηρούμενοι άνθρωποι στον πλανήτη ».

Το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε στην παλαιστινιακή περιοχή της Χεβρώνας. Για να εισέλθετε, πρέπει να σαρώσετε το πρόσωπό σας και να περάσετε από πύλες όπου τα μη επανδρωμένα πολυβόλα με τεχνητή νοημοσύνη είναι στραμμένα σε πολυσύχναστα σημεία της πόλης.

Η Χεβρώνα είναι η πόλη δοκιμής για το ισραηλινό σύστημα επιτήρησης «Wolf Pack».

Η δημοσιογράφος, μια Παλαιστίνια Αμερικανίδα, λέει ότι πολλές από τις κάμερες της πόλης μπορούν να δουν μέσα από τοίχους, καθιστώντας κανένα τμήμα αυτής της Έξυπνης Πόλης ιδιωτικό, ούτε καν τα σπίτια των ανθρώπων.

Έλεγξα για να επαληθεύσω ότι υπάρχουν τέτοιες κάμερες και υπάρχουν .

Ακολουθεί ένα βίντεο που παρήγαγε ο Ισραηλινός κατασκευαστής Camero, του οποίου το λογότυπο εμφανίζει το «μάτι που βλέπει τα πάντα»:



Είναι ένα βίντεο προώθησης 2 λεπτών για αυτές τις κάμερες που μπορεί να δει πίσω από τους τοίχους:


 

Εδώ είναι το ντοκιμαντέρ Mint Press (λιγότερο από 10 λεπτά).



Το παλαιστινιακό τμήμα της Χεβρώνας είναι προφανώς η πιο προηγμένη Έξυπνη Πόλη στον κόσμο και το σχέδιο για τις μελλοντικές έξυπνες πόλεις διάρκειας 15 λεπτών που ήδη σχεδιάζονται σε όλες τις ΗΠΑ

Όπως η παλαιστινιακή Χεβρώνα, αυτές οι «πόλεις» θα είναι κυριολεκτικά υπαίθριες φυλακές, όπου παρακολουθείται οτιδήποτε κάνουν οι άνθρωποι σε αυτές τις πόλεις και μπορείτε να εισέλθετε ή να βγείτε μόνο παρέχοντας σάρωση προσώπου.

Μπορεί να ξεκινούν ως στρατόπεδα FEMA στις ΗΠΑ, αλλά η κυβέρνηση θα χρειαστεί χώρους για να στεγάσει μετανάστες και «διαφωνούντες», αυτούς που αρνούνται κυβερνητικά διατάγματα όπως υποχρεωτικά φάρμακα και εμβόλια ή εκείνους που συλλαμβάνονται για τους επερχόμενους νέους αντισημιτιστικούς νόμους που βρίσκονται στα σκαριά και αρνούνται να υπακούσουν στους Σιωνιστές.

Και αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι υπερβάλλω τους κινδύνους αυτών των προτεινόμενων νέων αντισημιτιστικών νομοσχεδίων που τώρα προωθούνται γρήγορα για να εκμεταλλευτούν τις αντιδράσεις κατά των φοιτητικών διαδηλώσεων, μόλις εισήχθησαν στο Κογκρέσο δύο νέα νομοσχέδια για τον αντισημιτισμό από Σιωνιστές Ρεπουμπλικάνους που θέλουν να στείλουν Οι φιλοπαλαιστίνιοι στην Παλαιστίνη, όπου πιθανότατα θα ήταν περιορισμένοι σε μια από τις Έξυπνες Πόλεις, έως ότου οι ΗΠΑ αποκτήσουν κάποιες δικές τους.

Τα μέλη της Ρεπουμπλικανικής Βουλής προτείνουν νόμους για την αποστολή διαδηλωτών στην πανεπιστημιούπολη στη Γάζα

Μια ομάδα Ρεπουμπλικανών της Βουλής των Αντιπροσώπων με επικεφαλής τον βουλευτή Andy Ogles (R-TN) παρουσίασε ένα ζευγάρι νομοσχέδια την Τετάρτη που θα στέλνουν αντι-Ισραηλινούς διαδηλωτές και άλλους στη Γάζα ή θα ακυρώνουν τις βίζες εάν καταδικαστούν για έγκλημα σε μια πανεπιστημιούπολη κολεγίου.

Ο νόμος για τις σπουδές στο εξωτερικό θα ακυρώσει τις βίζες για όσους έχουν συλληφθεί «για ταραχές ή παράνομες διαμαρτυρίες» ή για ίδρυση, συμμετοχή ή προώθηση καταυλισμού σε πανεπιστημιουπόλεις κολεγίων από τις 7 Οκτωβρίου 2023 — την ημερομηνία εισβολής της Χαμάς στο Ισραήλ.

«Ήρθε η ώρα να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους ξένους φοιτητές που συμπαθούν τη Χαμάς που ξεσηκώνονται: εάν φέρετε χάος στα πανεπιστήμιά μας, μπορείτε να σπουδάσετε στο εξωτερικό κάπου αλλού», είπε ο Ogles στην Daily Caller. «Μπορώ να προτείνω το Ιράν, το Κατάρ ή τη Γάζα; Φαίνονται περισσότερο η ταχύτητά σας», πρόσθεσε ο Ogles.

Το δεύτερο νομοσχέδιο, ο νόμος περί αντισημιτιστικής κοινοτικής υπηρεσίας, είναι πολύ πιο ευρύς.

Αυτό το νομοσχέδιο θα στείλει οποιονδήποτε έχει διαπράξει έγκλημα σε πανεπιστημιούπολη κολεγίου από τις 7 Οκτωβρίου 2023, στη Γάζα για να εκτελέσει έξι μήνες κοινωφελούς εργασίας. Η τρέχουσα διατύπωση του νομοσχεδίου θα περιλαμβάνει όσους έχουν διαπράξει εγκλήματα που δεν σχετίζονται με πρόσφατες διαδηλώσεις κατά του Ισραήλ.

"Εάν υποστηρίζετε μια τρομοκρατική οργάνωση και συμμετέχετε σε παράνομες δραστηριότητες στις πανεπιστημιουπόλεις, θα πρέπει να πάρετε μια γεύση από το δικό σας φάρμακο", ο εκπρόσωπος Randy Weber (R-TX), ο οποίος παρουσίασε το νομοσχέδιο μαζί με τον Ogles και τον εκπρόσωπο Jeff Duncan ( R-SC), είπε στο Fox News Digital.

«Θα στοιχηματίσω ότι αυτοί οι υποστηρικτές της Χαμάς δεν θα αντέξουν ούτε μια μέρα, αλλά ας τους δώσουμε την ευκαιρία». ( Πηγή .)

 

 

 

 

healthimpactnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.