Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

To HAARP δεν υπάρχει πια στην Βραζιλία. Χωρικοί βρήκα τις κεραίες που αλλάζουν το κλίμα και τις περιποιήθηκαν κατάλληλα.. (Βίντεο)

Λίγοι κάτοικοι της Βραζιλίας βρήκαν ένα μέρος όπου βρίσκονται οι κεραίες HAARP, έτσι άρχισαν να τις κατεδαφίζουν και να τις καταστρέφουν και το γεγονός καταγράφηκε.




Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το σύστημα HAARP είναι η αιτία των κλιματικών αλλαγών κάτι που δείχνει να είναι καταστρεπτικό για τον πλανήτη μας. Άνοιξη στα μέσα του χειμώνα στο ένα άκρο του κόσμου, παγωμένη Αμερική από την άλλη, χιόνι στη Σαχάρα, ηφαιστειακές εκρήξεις, εξαφάνιση πολλών ειδών ζώων κ.λπ.

Το έργο HAARP παρουσιάζεται επισήμως ως έργο πολιτικών επιστημών που στοχεύει στη διερεύνηση των χαρακτηριστικών του μέσω τεχνητών μεταβολών της θερμοκρασίας στην ιονόσφαιρα.


Δεν είναι πλέον μυστικό ότι πρόκειται για στρατιωτικό σχέδιο του αμερικανικού στρατού. Τα στοιχεία για το ίδιο διαρρεύσαν στο κοινό το 1995. Τότε κατέστη σαφές πως το HAARP πρέπει να παρέχει ασφαλή επικοινωνία με πυρηνικά υποβρύχια σε όλο τον κόσμο χωρίς την πιθανότητα παρεμπόδισης των πληροφοριών από τους αντιπάλους.

Σύμφωνα με τον Rozali Bertel, πρόεδρο του Διεθνούς Ινστιτούτου για τη Φροντίδα της Ανθρώπινης Υγείας, το HAARP είναι ένας γιγαντιαίος θερμαντήρας ικανός να κάνει μεγάλες αλλαγές στην ιονόσφαιρα. Είναι σε θέση όχι μόνο να δημιουργήσει μικρές τρύπες αλλά και να καλύψει σχεδόν το ατμοσφαιρικό στρώμα που μας προστατεύει από την καταστροφική κοσμική ακτινοβολία!


Το HAARP αναλαμβάνει μια συσκευή 1,7 GW που μπορεί να μεταδώσει μέσω ενός σύνθετου συστήματος κεραίας στην περιοχή στόχο της ιονόσφαιρας. Αυτό προκαλεί το μαγείρεμα μιας ιονόσφαιρας που αντιδρά με την ακτινοβολία στην περιοχή μεγάλων μηκών κύματος στη Γη, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει παγκόσμιες συνέπειες για το κλίμα, τη χλωρίδα και την πανίδα και τον άνθρωπο!

Το πιο ενδιαφέρον είναι, σύμφωνα με πολλούς ερευνητές, είναι ότι το σύστημα HAARP επίσης χρησιμεύει για τη σκόπιμη αλλαγή του κλίματος και τη ρύθμιση των κλιματικών συνθηκών από την ανθρώπινη βούληση.

Το σύστημα HAARP σχεδιάστηκε από τον ίδιο τον Νίκολα Τέσλα και όπως και όλα υποτίθεται ότι εξυπηρετούσε για την ευημερία της ανθρωπότητας, υιοθετήθηκε από ισχυρές εταιρείες που ανά τον κόσμο εκπέμπουν με δική τους βούληση.

Kurir.rs/Dnevno.hr



Πηγή












4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΙΟΣ (FAKE) ..ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
    SORRY TO SAY IT IS ONLY A  ELECTRICITY TRANSFORMER STATION ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εννοειται!!
      το haarp προστατευεται απο την υψηλη ασφαλεια.
      ειναι αδυνατον να εισβαλλουν οι βραζιλιανοι

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι σταθμός ηλεκτρισμού

      Διαγραφή

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.