Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018

Προσεύχομαι να μην γίνει αυτός ο σεισμός για την Ελλάδα μας, αλλά μου είπε ο Υιός μου και Κύριός μου, Μητέρα ούτε γώ θέλω να πονέσουν οι άνθρωποι κι έρχεσαι και με παρακαλείς αλλά τα χέρια σου είναι άδεια Μητέρα, δεν έχουν προσευχές των πιστών και μερικοί που προσεύχονται, οι προσευχές τους είναι ψυχρές.. (Βίντεο)

Αποκαλυπτική συζήτηση του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου με θέμα τα επερχόμενα στην εκπομπή Μαζί στο ΡΙΚ στις 4/4/17. Το βίντεο παρουσιάζεται με την άδεια του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου και που έχει τα πνευματικά δικαιώματα της εκπομπής.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε:


..Άγιος Παίσιος: « Όταν δείτε τους Τούρκους να φτιάχνουν εκκλησίες στην Μικρά Ασία και σε άλλα κατεχόμενα αν και αυτοί το κάνουν για δικούς τους λόγους, η πρόνοια του Θεού είναι να τους βάλει να συντηρούν εκκλησίες γιατί σύντομα εμείς θα χρειαστεί πάμε σε αυτά τα μέρη και πρέπει να έχουμε έτοιμες εκκλησίες για λειτουργία..

.. δε θα ονομάσω παρόλο που ξέρω ποια νησιά θα απειληθούν..

.. θα προηγηθεί ένας σεισμός μεγάλος στην ελληνική επικράτεια που θα προκαλέσει μετακίνηση πληθυσμού, ήδη γίνονται πολλοί μικροί στη περιοχή του αιγαίου πελάγους κι έχω μια ελπίδα ότι είναι η προσευχή της Παναγίας να κατανεμηθεί σε πολλούς μικρούς.. ξέρετε τι είπε η Παναγία σε έναν άνθρωπο του Θεού που ζει, Προσεύχομαι να μην γίνει αυτός ο σεισμός για την Ελλάδα μας, αλλά μου είπε ο Υιός μου και Κύριός μου, Μητέρα ούτε γώ θέλω να πονέσουν οι άνθρωποι κι έρχεσαι και με παρακαλείς αλλά τα χέρια σου είναι άδεια Μητέρα, δεν έχουν προσευχές των πιστών και μερικοί που προσεύχονται, οι προσευχές τους είναι ψυχρές..

..ανάλογοι σεισμοί θα γίνουν και σε άλλες περιοχές και στην Αμερική θα γίνει κάτι πολύ μεγαλύτερο από σεισμό..

.. αμέσως μετά θα κάνουν μια επίθεση οι Τούρκοι και θα χετε κυβέρνηση αλλά θα ναι σα να μην έχετε κυβέρνηση..

.. αρχικά θα κάνουν επίθεση σε ένα μικρό νησί και μετά σε ένα μεγαλύτερο..

.. για να είναι ο κόσμος μας προετοιμασμένος να μη πανικοβάλλεται και να προετοιμαζόμαστε με προσευχή και μετάνοια..

.. αυτό να μην πανικοβάλει πολύ τον κόσμο γιατί αυτό θα κρατήσει τρεις μέρες, λίγα πράγματα θα κάνουν οι Τούρκοι..


 Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος: Οἱ τέσσερις ὁμαδικὲς προσευχὲς ποὺ ζητᾶ ὁ Χριστὸς σήμερα… Πείτε και στους άλλους..


.. ο άγιος Παίσιος είπε ότι συγχρόνως η Κύπρος θα δεχτεί ένα ράπισμα.. αμέσως μετά ο κόσμος θα φοβηθεί και θα έρθει σε μεγάλη μετάνοια και αυτή η μετάνοια θα οδηγήσει τους Έλληνες να είναι οι μόνες χώρες να είναι με μεγάλη ασφάλεια όταν οι άλλες χώρες θα έχουν παγκόσμιο πόλεμο..

.. μετά η Ρωσία θα κάνει έναν φοβερό πόλεμο λίγων ημερών με τη Τουρκία.. αποτέλεσμα αυτής της μεγάλης σύγκρουσης είναι ότι η Τουρκία θα αναγκαστεί να αποσύρει τα στρατεύματα της από τη Κύπρο..

..που του είπε ο Άγιος Παίσιος τότε ενώ υπήρξε η Σοβιετική Ένωση ότι τρέμει η Σοβιετική Ένωση σύντομα θα τη δείτε να διαλύεται και αυτή και την Γιουγκοσλαβία και όπως αυτά θα εξισωθείτε να τα δείτε, θα δείτε να φεύγουν και τα στρατεύματα των Τούρκων από τη Κύπρο..

.. να πω τον Χαντηφλουρέντζο από Μήλια Αμμοχώστου.. άγιος άνθρωπος που εκοιμήθει το 1967 και πήγε και βρήκε τον Μακάριο τους τρεις τότε μητροπολίτες Κυρήνειας, Πάφου και Κιτίου Άνθιμο και είπε θα σας βάλουν να τσακωθείτε με τον Μακάριο προσέχετε, θα γίνετε αιτία να διχαστεί ο λαός και μετά θα έρθουν οι Τούρκοι και θα πιάσουν την μισή Κύπρο και θα μείνουν πολλές δεκαετίες στα χωριά μας και θα γίνουν στάβλοι οι Εκκλησίες μας και πολλοί τον κορόιδευαν.. και ο άνθρωπος του Θεού δικαιώθηκε..
…ενώ οι άλλοι θα έχουν την μέριμνα του πολέμου εμείς θα έχουμε την μέριμνα της καθημερινής μας τροφής..

…πως καταλαβαίνουμε ότι μια προφητεία είναι αληθινή, αν τι λένε περισσότεροι από δυο τρις άνθρωποι του Θεού και ότι λένε τα ίδια πράγματα τότε αντιλαμβάνεσαι ότι το Άγιο Πνεύμα τους φωτίζει όλους…

… κατά τη διάρκεια που έκανε προσευχή η ασκήτρια Λαμπρινή της εμφανίστηκε ο Χριστός και της είπε «δεν ζητάω πολλά από τους ανθρώπους έστω λίγη προσοχή σε μένα γιατί δεν κάνουν. Από τα παιδιά δεν ζητάω πολλά καταλαβαίνω την αγωνία τους και το κόπο τους όλη μέρα σχολείο και διάβασμα άλλα για μένα τίποτα, από τα παιδιά θέλω έστω 10λεπτά για μένα, έχω δώσει τα πάντα στους ανθρώπους… μέχρι… να μιλάει και να βλέπει το παιδί του που είναι στην άλλη άκρη της γης.. αλλά αυτοί συνεχίζουν να προσκυνούν αυτόν και μου έδειξε τον διάβολο που στεκόταν έξω από το σπίτι..

..Οι άνθρωποι του Θεού λένε ότι τα γεγονότα δεν αναβάλλονται πλέον…

…όταν αυτός ο πόλεμος τελειώσει με εκατόμβες νεκρών.. τότε θα επέλθει η μεγάλη ειρήνη η οποία θα διαρκέσει πολλές δεκαετίες και τότε ο Θεός θα ζητήσει από τους ορθοδόξους να γίνουν ιεραπόστολοι σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης… μια ιδιαίτερη προστασία θα έχει η Αγγλία… άλλες χώρες όπως η Ιταλία θα έχει γεωφυσικές καταστροφές… ο πόλεμος θα φτάσει μέχρι την Αυστραλία μέχρι τον Καναδά… οι χώρες της σκαβιναβίας θα ζήσουν πρώτες τα δεινά του παγκοσμίου πολέμου, τα βαλκάνια θα εκραγούν…

… ποιος έλεγε ότι οι Αλβανοί θα ήταν απειλή για τα βαλκάνια, ο μόνος που έλεγε και οι στρατιωτικοί της Ελλάδας χαμογελούσαν συγκαταβατικά και ειρωνικά ήταν ο Άγιος Παίσιος, πήγαιναν και του έλεγαν γέροντα τι θα γίνει με τα Σκόπια.. και τους έλεγε αυτό είναι ανυπόστατο κρατίδιο και θα διαλύσει, η έννοια σας είναι οι Αλβανοί αυτοί μπορεί να κάνουν ζημιά στα βαλκάνια…

…γιατί θα τα επιτρέψει αυτά ο Θεός… η πρώτη μεγάλη αιτία οι αμετανόητες εκτρώσεις που γίνονται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, το δεύτερο είναι η εκτεταμένη βλασφημία του ονόματος του Θεού, οι μαγείες και οι σατανισμοί.. και το τελευταίο και ίσως είναι το πιο βαρύ είναι τα πολλά σαρκικά αμαρτήματα που γίνονται εντός και εκτός γάμου..


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου